П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Світловодськ буде з теплом, а Світловодський «Шанхай» до виборів не ліквідують Новина з фото

Світловодськ буде з теплом, а Світловодський «Шанхай» до виборів не ліквідують
30 жовтня у сесійній залі адмінбудинку під головуванням Надії Мальцевої відбулося засідання Громадської ради при Світловодському міськвиконкомі.
^ Реклама ^

На порядок денний виносилося три питання:
  1. Про ліквідацію стихійної торгівлі.
  2. Про готовність міста до опалювального сезону 2015-2016 та перспективи запуску плавального басейну.
  3. Про проект положення "Про громадський бюджет".

Так як від представників влади спочатку нікого не було, то ГР затвердила проект положення "Про громадський бюджет" майже без обговорення, а останні питання готова було перенести на кінець року. Але несподівано на засідання прийшов міський голова Юрій Котенко, якому відразу ж надали слово.

Так як найбільше присутніх хвилювала перспектива того, чи не залишиться Світловодськ без тепла, то цьому питанню міський голова приділив багато часу. Він розповів, що у "Світловодськпобута" дійсно великі фінансові проблеми і великі борги. Всі його рахунки, яких нове керівництво підприємства виявило більше 40 (!), заарештовано чи заблоковано судами різних інстанцій. І тільки після рішень цих судів можливе відновлення нормальної роботи "Світловодськпобута". Та оскільки це підприємство належить до стратегічно важливих, то ніхто не допустить, щоб Світловодці залишились без тепла.

— Підкреслюю, — заспокоїв присутніх Юрій Миколайович, — тепло в наші домівки буде подано вчасно. А саме тоді, коли середньодобова температура повітря складе менше +8°С. Так було завжди, так буде і цього разу.

— А щодо роботи плавального басейну, — додав міський голова, — то його традиційно буде запущено "на Миколая", 19 грудня і працюватиме басейн до 1 квітня.


З таким же оптимізмом, але вже для торгівців на стихійних ринках, що незаконно зайняли всі тротуари біля магазину "Всесвіт" і біля будинків по вулиці Леніна 104-106, міський голова повідомив, що нинішня міська влада і міліція "не спроможні розігнати бабусь, що торгують овочами зі своїх дач".

Позиція міського голови з цього питання дещо спірна, особливо з урахуванням того, що із-за супермаркетів уже півринку "Світанок" не працює і місця там більш ніж достатньо, а на стихійних ринках більшість далеко не 80-річні бабусі. Але ясно, що цим Світловодським "Шанхаєм" прийдеться займатися уже новій міській владі після виборів і, напевне, новій поліції.
Світловодськ буде з теплом, а Світловодський «Шанхай» до виборів не ліквідують
Світловодськ буде з теплом, а Світловодський «Шанхай» до виборів не ліквідують


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top