Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Некролог

Вічна пам’ять Герою — Олегу Хомчуку! Новина з фото

Вічна пам’ять Герою — Олегу Хомчуку!
Про сумну дату — річницю з дня загибелі в зоні АТО Олега Васильовича Хомчука — нашого земляка — редакції повідомила Ольга Дубина. Він був одним з її учнів.
^ Реклама ^

Загинув старший солдат, гранатометник Олег Хомчук 29 серпня 2014 року під час виходу з Іловайського котла так званим "зеленим коридором" на перехресті доріг з с. Побєда до с. Новокатеринівка, поруч зі ставком. Це у Старобєшивському районі Донецької області. Загинув разом зі значною частиною бійців 93-ої механізованої бригади, які досі не ідентифіковані. Був ексгумований пошуковцями місії "Ексгумація 200" ("Чорний тюльпан") 11 вересня 2014 року. Впізнаний за експертизою ДНК.

Похований Олег у м.Дніпропетровську, на ділянці № 79 Краснопільського кладовища.

Олег народився 16 червня 1988 року у Світловодську, навчався у школі №10. Захоплювався музикою. Талановитого юнака запрошували на безоплатне навчання до музичного училища і обіцяли велике майбутнє…

Одружився Олег у Дніпропетровську. Звідти мобілізували. Там у Олега залишилася дружина і маленький син.

Ось що пишуть про Олега його вчитель та однокласники:

Ольга Дубина: "Олег — мій учень. Просто учень. Тихий, спокійний. Іноді міг бешкетувати. Але що б він не робив, його очі завжди незмінно випромінювали тепло і лагідність. За будь-яких обставин. Світла пам’ять йому і тим, хто був з ним..."

Катя Бондар: "Ты этого уже не прочтешь (очень жаль). Спасибо, что пытался сделать мир лучше, защитил меня, мою семью, мою дочь. Царствие тебе небесное! Спи с миром. Мы тебя всегда будем помнить."

Володимир Решетняк: "…Мне очень жаль, он мой одноклассник. Я его искал через интернет, но он числился в списке пленных. Олег – хороший человек, рад, что я его знаю."

Наташа Дорошенко: "Вічного спокою, Олег, і величезне Дякую за те, що не побоявся піти і стояти за нашу Україну! Дякую за твою мужність і велике серце! Величезна подяка батькам за сина! Ви виростили Героя! Сльози на очах... Ніколи не забудемо."

Руслан Іваненко: "Вічна пам’ять і слава Хомчуку Олегу Васильовичу! Він пішов захищати Україну і загинув як герой. Святим обов’язком для кожного з нас буде продовження розпочатої ним справи українського державотворення та виборювання незалежності, за що він віддав своє життя. Ми повинні завжди пам’ятати про цю дорогу ціну, омиту кров’ю таких же Героїв, оплакану сльозами мільйонів, пронизану болем рідних. Тепер лише від нас залежить, чи марно загинув наш однокласник та справжній патріот! Олег, ми завжди пам’ятатимемо тебе. Царство Небесне тобі, друже!"

Катя Фомич: "Ребята, это просто ужас! Меня буквально недавно о нём спрашивали. Я в шоке! Царство ему небесное!"

Надя Лежнюк: "Очень жаль.... а особенно осознавать сколько там таких парней погибло и погибает... нет слов… Царство ему небесное!"

Вера Оятина: "Вечная память! Шок…"

У п’ятницю, 28 серпня, в церкві Миколи Чудотворця Київського патріархату, що на вулиці Приморській у Світловодську, після святкової літургії відбудеться поминальна панахида за загиблим.

Вічна пам’ять Герою!
Вічна пам’ять Герою — Олегу Хомчуку! Вічна пам’ять Герою — Олегу Хомчуку! Вічна пам’ять Герою — Олегу Хомчуку! Місце загибелі саперного та снайперського відділень, а також інших підрозділів 93-ї механізованої бригади у с. Новокатеринівка 29-го серпня 2014 р. Місце загибелі саперного та снайперського відділень, а також інших підрозділів 93-ї механізованої бригади у с. Новокатеринівка 29-го серпня 2014 р. Місце загибелі саперного та снайперського відділень, а також інших підрозділів 93-ї механізованої бригади у с. Новокатеринівка 29-го серпня 2014 р. Місце загибелі саперного та снайперського відділень, а також інших підрозділів 93-ї механізованої бригади у с. Новокатеринівка 29-го серпня 2014 р. Місце загибелі саперного та снайперського відділень, а також інших підрозділів 93-ї механізованої бригади у с. Новокатеринівка 29-го серпня 2014 р. [img|Місце загибелі саперного та снайперського відділень, а також інших підрозділів 93-ї механізованої бригади у с. Новокатеринівка 29-го серпня 2014 р.]https://svetlovodsk.com.ua/uploads/posts/2015-08/1440493377_oleg-homchuk-svitlovodsk-10.jpg[/img]


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top