П’ятниця, 19 квітня 2024
Корисна інформація

Які функції виконує монтажно-будівельна дільниця Світловодського УЕГГ? Новина з фото

Які функції виконує монтажно-будівельна дільниця Світловодського УЕГГ?
Монтажно-будівельна дільниця є структурним підрозділом Світловодського СУЕГГ. Колектив дільниці: майстер, слюсар та п'ять зварювальників. Працівники монтажно-будівельної дільниці щорічно проходять атестацію на підприємстві, та кожні два роки проходять періодичну атестацію у навчально-методичному центрі ВАТ "Кіровоградгаз".


Монтажно-будівельна дільниця виконує роботи відповідно до затверджених планів відновлення, реконструкції та розвитку державного майна по Світловодському УЕГТ, що включає в себе капітальні ремонти та заміни газових мереж, заміни засувок на газопроводах, заміни станції катодного захисту, капітальний ремонт захисного заземлення, блискавкозахисту, ремонт протекторного захисту на газопроводах, а також реконструкції ГРП, ШРП.

Монтажно-будівельна дільниця виконує роботи по приєднанню нових абонентів до системи газопостачання, в комплекс робіт входять такі роботи: погодження земляних робіт з усіма потрібними комунальними структурами міста, після чого до абонента виїздить бригада працівників, які виконують роботи згідно робочого проекту по врізці в діючу мережу газопостачання, встановлюють стійки та ящик для газового лічильника, стійки бетонуються, по завершенню роботи газопровід фарбується. З початку 2015 року монтажно-будівельна дільниця СУЕГГ виконала 7 приєднань.

Виконуються роботи по встановленню газових лічильників за рахунок абонента, з початку року встановлено 64 лічильника за заявою абонента, також проводяться роботи по встановленню нового газового обладнання, заміні або додатковому встановленню газового обладнання, з початку року було виконано 125 монтажів за заявкою абонентів.

Напередодні свята перемоги над фашизмом у другий світовій війні, працівниками будівельно-монтажної дільниці було встановлено газовий лічильник ветерану другої світової війни за рахунок підприємства.

Виконуються роботи по підключенню індивідуального опалення, дільниця на даний час виконала 87 підключень індивідуального опалення до системи газопостачання. Дільниця займається газозварювальними роботами по заявці як абонентів так і підприємств та юридичних осіб.

У зимовий період працівники монтажної дільниці виготовляли "буржуйки", для зігрівання бійців в зоні АТО, також було відремонтовано автомобіль УРАЛ , бійця 34 батальйону, працівника монтажної дільниці, який знаходився на ротації.(посилання)

Монтажно-будівельна дільниця відремонтувала систему опалення у сільських амбулаторіях в селах Золотарівка та Озера.

Також працівники монтажно-будівельної дільниці приймають участь в відключені від системи газопостачання, абонентів, які не сплачують кошти за використаний ними природній газ. Спочатку абоненти отримують попередження щодо виникнення заборгованості, абонентам пропонують укласти договір на розстрочення платежу.

З початку 2015 року 130 абонентів уклали договір на розстрочення платежу, але не всі абоненти розуміють наскільки важливе це питання, і тому з початку 2015 року монтажно-будівельною дільницею було відключено 97 абонентів, але це вже крайні міри, які Світловодське УЕГГ змушено вживати.

У своїй діяльності працівники служби монтажної дільниці забезпечують безпечне та безаварійне виконання робіт з монтажу систем газопостачання, високий професіоналізм та якість обслуговування, намагаються якнайменше завдати шкоди від зварювальних робіт. Та не завжди виходить врахувати всі побажання замовника, які іноді не відповідають вимогам Правил безпеки систем газопостачання України та Державним будівельним нормам України.

Графік прийому абонентів за адресою: вул. 8-го Березня буд. 30 (1-й поверх, монтажна дільниця):

Понеділок, вівторок, середа, четвер з 08:30 до 15:00
Обідня перерва з 12:00 до 13:00
Контактний телефон : 3-11-04

Олексій Шумейко,
майстер монтажної дільниці.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top