Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

День жалоби оголошено у Світловодську

День жалоби оголошено у Світловодську

За розпорядженням міського голови Юрія Котенка №18-р від 10 лютого 2015 року, відповідно до пункту 8 статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та у зв’язку із загибеллю у зоні проведення антитерористичної операції на сході України учасника АТО, уродженця м. Світловодська — Ільїна Андрія Миколайовича — 11 лютого оголошено Днем жалоби.
^ Реклама ^

На знак скорботи за загиблим у День жалоби буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративній будівлі міськвиконкому, будівлях комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території міста.

Відміняється проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, вносяться відповідні зміни до програм теле- та радіопередач місцевих засобів інформації.

ЗА ТЕМОЮ: 11 лютого у Світловодську відбудеться прощання з героєм-захисником України Андрієм Ільїним

З метою патріотичного виховання молоді та консолідації Українського суспільства начальнику управління освіти Світловодської міської ради доручається залучити до участі у заході з вшанування пам’яті загиблого педагогічну громадськість міста.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top