Четвер, 18 квітня 2024
Блоги Тетяна Дроздова

Ініціатори перейменування вулиці, будьте послідовними! Новина з фото

Ініціатори перейменування вулиці, будьте послідовними!
Інформація, викладена у матеріалі "Мешканці вулиці Ілліча сьогодні не готові перейменувати свою вулицю", надрукована у "Вечірці" (№ 26 від 25 червня 2015 р.) викликала справедливе, на мій погляд, обурення у наших читачів.


Чому ми не можемо зробити для загиблого Героя неоголошеної війни Андрія Ільїна та його батьків таку дрібницю? Чому ми рахуємо власні копійки, що комусь знадобляться, можливо (!) , у разі переоформлення квартири у реєстраційній службі, коли мова йде про вшанування пам’яті нашого захисника? Хто був ініціатором перейменування саме цієї вулиці? Такі питання ставлять патріотично налаштовані мешканці Світловодська.

Відповіді на перші запитання залишаємо на подальше читацьке обговорення. Пишіть нам, телефонуйте. А щодо ініціаторів маємо "Клопотання" від 12 березня 2015 р., направлене на адресу міського голови та депутатів міської ради від директора Кременчуцької ГЕС Яременка С.О., голови профкому Анпілогової В.С. та голови ради ветеранів Курача П.І.:

"З метою вшанування мужності та героїзму, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості, колектив філії "Кременчуцька ГЕС" ПАТ "Укргідроенерго" порушує клопотання про перейменування вулиці Ілліча на вулицю Ільїна Андрія Миколайовича, який до мобілізації проживав у нашому місті по вулиці Ілліча і героїчно загинув 22 січня 2015 року під час виконання бойового завдання по збереженню територіальної цілісності та незалежності на сході України."


Посеред зустрічі з мешканцями будинку №1 по вулиці Ілліча, що відбулася 18 червня, появився і Сергій Яременко. Представився депутатом облради, покритикував міську владу за погану меморіальну табличку на будинку, за те, що не розглянули питання перейменування вулиці на сесії (а як же думка мешканців?), не виділили гроші, запропонував поставити бюст чи пам’ятник герою, чи перейменувати вулицю, створити робочу групу з цього приводу, навіть увійти до неї… Люди уважно слухали депутата. А чи зрозуміли про що конкретно він говорив? Купа пропозицій на будь-який смак, задовільнив усіх… Одне залишилося беззаперечним – клопотання про перейменування вулиці є, а відстоювати його ініціатори не будуть.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top