Субота, 27 липня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Відео ТРК ''Веселка'' Події

Сергій Михайленко зі Світловодська встановив новий Національний рекорд (ОНОВЛЕНО) Новина з фото Новина з відео

Сергій Михайленко зі Світловодська встановив новий Національний рекорд (ОНОВЛЕНО)
Василь Мороз, Сергій Михайленко, Лана Вєтрова

Сьогодні, 13 червня 2014 року наш земляк Сергій Михайленко, інвалід 1 групи, під прицілом відеокамер провідних українських каналів: Інтер, 1+1, IСTV, Кіровоградського обласного телебачення, місцевої ТРК "Веселка", фотокамери нашого кореспондента встановив Рекорд з найдовшої дистанції запливу у відкритій воді Кременчуцького водосховища на дистанції 5100 метрів.
^ Реклама ^

Представник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова вручила рекордсмену сертифікат і запевнила, що наступного року вона готова приїхати до Світловодська знову, щоб зафіксувати новий рекорд на 10000 метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сила волі — шлях до мрії

Ми звернулися до організатора заходу — заступника начальника управління сім’ї, молоді та спорту Василя Мороза з проханням розповісти про незвичайну подію. Василь Мороз повідомив нашому виданню, що захід проведено в рамках святкування 60-річчя міста за ініціативою Центру активної соціально-психологічної реабілітації інвалідів "Добрада", за підтримки підприємців міста і сприяння міської влади та особисто міського голови Юрія Котенка, якому теж було передано відповідний сертифікат.

Все пройшло на високому організаційному рівні, вважає Василь Мороз. З яхт-клубу "Кристал" о 9:00 на катері МНС вийшли в море, через півгодини дісталися берега села Нагірне, звідки Сергій Михайленко і розпочав заплив. О 12:00 — фініш на березі яхт-клубу "Кристал". 5100 метрів Сергій подолав за 2 години 10 хвилин.

Після урочистої церемонії вручення сертифікату, привітань, інтерв’ю, організатори запросили всіх учасників події і журналістів до спортивно-розважального клубу "Атлант" на дружній обід та обговорення заходу. За Світловодською традицією частували гостей міста юшкою і кашею.

По завершенню заходів ми поцікавилися самопочуттям Сергія Михайленка. Він охоче розповів, що почувається добре, встиг збігати (!) на море і в Центр "Добрада". І чесно признався, що був просто в шоці від кількості телевізійників. Витримав все з честю, але зрозумів,що надмірна увага — важкий тягар.

"Життя продовжується!" — радісно повідомляє нам — людям з руками і ногами цей волелюбний чоловік.

Вже через кілька хвилин спілкування з Сергієм всі наші проблеми здаються дрібними і не вартими уваги. Можливо, саме задля цього він і встановив Національний рекорд?







ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cергей Михайленко: "Я живу на полный вдох и даже более…"
  • Нравится
  • 45


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top