П’ятниця, 29 березня 2024
ТОП-новини Відео Події

Новий рекорд Сергія Михайленка Новина з відео

Новий рекорд Сергія Михайленка

10 листопада, під час телевізійної передачі "Стосується кожного" на телеканалі "Інтер", наш земляк Сергій Михайленко встановив новий рекорд – зрушив з місця та протягнув на відстань 2,5 м автобус вагою більше 4-х тонн з одинадцятьма пасажирами.


Рекорд було зафіксована керівником національного реєстру рекордів України Ланою Вєтровою та внесено до "Книги рекордів України" в номінації "Максимальне зміщення на максимальну відстань автомобіля, навантаженого одинадцятьма людьми інвалідом І групи", про що Сергій Михайленко отримав відповідний сертифікат. Свою перемогу Сергій присвятив своїм дітям, тож, вручив отриманий сертифікат доньці Анастасії безпосередньо в студії телеканалу "Інтер" під час запису телепередачі.

ЗА ТЕМОЮ: "Касается каждого": "Рекордсмен" (ВІДЕО)

Варто зазначити, що це вже не перший рекорд, встановлений світловодським інвалідом І групи – влітку цього року цей відважний спортсмен без руки і без ноги переплив Кременчуцьке водосховище, подолавши відстань довжиною 5 км.

ЗА ТЕМОЮ: Сергій Михайленко зі Світловодська встановив новий Національний рекорд (ФОТО, ВІДЕО)

На запитання: що спонукало його встановити новий рекорд України, Сергій Михайленко відповів нашому виданню наступне:

"Я побачив у новинах репортаж про бійця АТО, який в результаті отриманих поранень залишився, як і я, без руки та без ноги. І коли я побачив його очі, в яких немає життя, я пригадав себе і свій стан після аварії, в результаті якої я лишився інвалідом. Мені захотілося показати нашим хлопцям, що і в такому стані людина здатна багато чого зробити. Я вирішив, що цього разу зможу потягнути автомобіль. І я потягнув автобус "Мерседес" вагою 5,2 тонн. Це було у Світловодську, в районі Автостанції, наприкінці жовтня. Мій друг Володимир Живицький зняв цей момент на відео, а я виклав його в інтернеті, на своїй сторінці ВКонтакті. Уже за два тижні до мене зателефонували з "Інтера" і запропонували взяти участь у програмі "Стосується кожного" та зафіксувати новий рекорд. Я погодився".



За словами Сергія Михайленка, новий рекорд дався йому нелегко: автомобіль, в якому сиділи 11 пасажирів, стояв під гірку, тож, тягнути його було занадто важко. Але рекордсмен і цього разу впорався, довівши що він – справжня гордість країни і рідного міста!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top