Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Відео Спорт

Віктор Вихрист переміг аргентинця Маркоса Аумаду технічним нокаутом Новина з фото Новина з відео

Віктор Вихрист переміг аргентинця Маркоса Аумаду технічним нокаутом
25 лютого у головному поєдинку боксерського вечора у Вісбадені (Німеччина) український суперважковаговик Віктор "Фауст" Вихрист переміг аргентинця Маркоса Антоніо Аумаду.
^ Реклама ^

Український боксер, уродженець селища Власівки Світловодської міської ради Олександрійського району, Віктор Вихрист домінував у бою з перших секунд, відправивши аргентинця у нокдаун двічі у другому раунді. Маркос Аумада продовжував чинити опір, але у четвертому раунді він знову опинився на настилі рингу і вирішив здатися, виплюнувши капу.



Це був другий бій Віктора Вихриста після його першої поразки від кубинця Леньє Перро 11 лютого 2023 року у Сан-Антоніо (США), коли серія з 11 перемог Вихриста обірвалася. Віктор перемагав Леньє за очками, але у 8 раунді, пропустивши удар по тулубу, відмовився від продовження поєдинку.

— Після шостого раунду у мене почали боліти ребра, але я вирішив продовжити бій. Біль посилювався і не дозволяв мені боксувати на повну силу, — пояснив тоді Віктор Вихрист. — Я розумів, що виграю і контролюю бій, але після пропущеного удару у восьмому раунді біль стала настільки нестерпною, що я вже не міг рухатися. Моя травма принесла перемогу супернику.



Перша поразка Вихриста


Отже Вихрист довів, що він готовий до нових викликів у своїй кар’єрі. Аумада ж зазнав третьої поспіль поразки і продовжив свою негативну серію, яка триває з 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Так Новий рік я святкуватиму вперше". Віктор Вихрист про абсолютне чемпіонство у боксі, родину і спортивні прикмети

— Віктор, який був поза рингом через травму протягом року, показав гарний бокс, тричі відправивши суперника в нокдаун, — прокоментував виданню Post Akutel бій Вихриста з Аумадою Ерол Джейлан — голова правління компанії EC BOXING, з якою Віктор підписав контракт. — Віктор довів, що отримані травми не зупинили його, а навпаки — зміцнили. Я пишаюся ним.


Головний тренер EC BOXING Бюлент Башер каже, що Віктор — перспективний боксер. Тренер певен, що Вихрист може стати чемпіоном світу за кілька років.

У професійному боксі Віктор Вихрист боксує з лютого 2020 року.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top