Середа, 25 вересня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт

Віктор Вихрист готовий до бою з Мірко Тінтором Новина з фото

Віктор Вихрист готовий до бою з Мірко Тінтором
Сьогодні, 21 вересня, у Гамбурзі (Німеччина) український суперважковаговик Віктор Вихрист, відомий під псевдонімом Віктор Фауст, зустрінеться з боснійцем Мірко Тінтором. Для нашого земляка цей бій стане черговою можливістю підтвердити свій високий боксерський рівень.
^ Реклама ^

Фізичні параметри бійців

Віктор Вихрист (32 роки) має зріст 196 см та важить близько 107,5 кг. У порівнянні з ним, його суперник Мірко Тінтор (37 років) дещо нижчий (194 см), але значно важчий — його вага становить приблизно 142 кг. Така різниця у вазі додає інтриги до поєдинку, адже боснієць має перевагу в масі, але Вихрист, відомий своєю технікою та швидкістю, здатен зламати оборону Тінтора.

Рекорди боксерів

Для Вихриста цей бій буде 14-м на професійному ринзі. На даний момент він має вражаючий рекорд — 12 перемог, з яких 8 були здобуті нокаутом, і лише одна поразка. Востаннє українець виходив на ринг у лютому 2024 року, коли технічним нокаутом здолав аргентинця Маркоса Антоніо Аумаду.

Мірко Тінтор має більш змішаний рекорд: 16 перемог, 9 поразок і 1 нічия. Однак не варто недооцінювати його через кількість поразок — боснієць має значну вагову перевагу, що може зіграти вирішальну роль у бою.

Чого очікувати від бою

Зважаючи на різницю в масі та досвіді, цей поєдинок обіцяє бути цікавим для українських вболівальників, які з нетерпінням очікують на перемогу Вихриста. Для Віктора цей бій є важливою сходинкою в його кар'єрі. Його швидкість, техніка та точність ударів можуть стати вирішальними факторами у боротьбі з важчим, але менш мобільним Тінтором.
  • Нравится
  • 1


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top