Вівторок, 19 березня 2024
Спорт

Антон Пустовіт на «Курній дорозі» дістався третього місця Новина з фото

Антон Пустовіт на «Курній дорозі» дістався третього місця
25 липня на Вінничині відбулася перша в Україні велосипедна гравійна гонка на витривалість (Gravel Race) "Курна дорога". Світловодець Антон Пустовіт був серед 66 учасників і виборов ІІІ місце у своїй категорії.


Велосипедисти могли вибрати коротку курну дорогу — одне коло (70 км) чи довгу — два кола (140 км). Антон вибрав довгий і складний маршрут, щоб змагатися із 28 сильними суперниками своєї категорії. За його оцінкою, бронза стала можливою більше завдяки удачі, аніж хорошій фізичній формі, бо він проколов колесо тільки раз, а ті, хто залишився позаду, — по два рази.

"Учасники, що посіли І і ІІ місця, їхали на гірських велосипедах, що більш надійні на такій непростій трасі, тому пройшли дистанцію без проколів. Я на своєму гравійному байку програв переможцю 9 хвилин, — майже той час, що пішов на ремонт пробоїни, яка сталася під час подолання на великій швидкості ділянки з чималеньким камінням. А я ще не повністю відновився після травми, щоб відіграти швидкістю. Та якби не прокол, я б склав лідерам гонки гідну конкуренцію", — резюмував спортсмен.


Антон Пустовіт на «Курній дорозі» дістався третього місця


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top