Четвер, 09 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт

Срібло крізь пил Новина з фото Новина з відео

Срібло крізь пил
16 серпня у місті Дніпрі, в Сухачівській балці, відбулися велосипедні перегони в рамках Любительського кубку України, участь у яких традиційно взяв Антон Пустовіт зі Світловодська і, подолавши нелегку трасу, став срібним призером.
^ Реклама ^

Того дня на час долали 6 кіл по 3, 5 км. Змагалося 150 учасників у різних категоріях. У категорії "Експерти", в якій виступав Антон, заявилося близько 30 спортсменів. Склад суперників був сильний, тож перед початком змагань світловодець розраховував хоча б потрапити у шістку лідерів. Проте став другим, поступившись однією хвилиною Павлу Кашубі з Кам’янського, та випередивши на 15 секунд учасника з Вінниці, з яким останні три кола вів позиційну боротьбу.

Срібло крізь пил
Антон Пустовіт


"Траса: пересічена місцевість з прикольними спусками, — коментує Антон. — Її особливістю стала висока концентрація пилу через те, що давно не було дощів. Пил пробирався скрізь по тілу (особливо, коли їдеш позаду дуже близько від свого суперника, то усю порохняву, яка летить з-під його колеса, підбираєш на себе ти) і впливав на розумову концентрацію. Організація гонки чудова: господарі подбали про розчищення траси і смітники вздовж всієї дистанції, щоб викинути використаний тюбик енергетичного гелю. Після перегонів пригощали кавунами та іншими смаколиками".




Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top