Субота, 20 квітня 2024
Корисна інформація

Відпочинок на воді 2018: Держпродспоживслужба інформує про якість води з пляжів Новина з фото

Відпочинок на воді 2018: Держпродспоживслужба інформує про якість води з пляжів
Держпродспоживслужба інформує населення та гостей міста про стан якості води з пляжів, що використовуються для відпочинку на воді.


За останніми данними Державної установи "Кіровоградський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України" (результати від 17-20 серпня 2018 року), виявлено невідповідність якості проб води з міського пляжу за мікробіологічними показниками (перевищено індекс лактозо-позитивної кишкової палички) та проб грунту з міського пляжу та пляжу смт.Власівка також за мікробіологічними показниками.

При цьому нагадаємо, що і сам міський пляж за санітарно-технічним станом не готовий до повноцінного прийому відпочиваючих: залишаються не вирішеними питання медичного облуговування та рятувальної станції, облаштування питного фонтанчику, не проведено підсипку чистого піску, не встановлено контейнер для збору побутових відходів.

Враховуючи все вищевикладене, Держпродспоживслужба не рекомендує використовувати міський пляж для купання, а у випадку відвідування місць масового відпочинку на воді — не нехтувати правилами особистої гігієни та іншими заходами профілактики інфекційних захворювань.

Начальник Світловодського міського управління Головного управління
Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Тетяна Кривошея


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top