Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Тетяна Дроздова Корисна інформація

Як написати грантову заявку на конкурси ЄС Новина з фото

Як написати грантову заявку на конкурси ЄС
"Як написати грантову заявку на конкурси ЄС" — це була тема тренінгу, організуваного 1 листопада Прес-клубом реформ у м.Кропивницький. З міста Світловодськ на запрошення відгукнулися редактори газети "Світловодськ вечірній", Інтернет-видання "Світловодськ" та Світловодська районна державна адміністрація.
^ Реклама ^

Під час заходу ми дізналися про грантові програми ЄС, їх види, особливості написання грантових заявок тощо. Ми змогли не лише отримати джерела для пошуку необхідної інформації про гранти ЄС, але й практичні поради від Любові Ропало, експерта з розробки та подання грантових заявок, а саме: як отримати грантову підтримку ЄС, як підготувати успішну грантову заявку.

Як написати грантову заявку на конкурси ЄС
Любов Ропало


Про те, як працює грантове фінансування, які є поточні програми та гранти ЄС розповів Юргіс Вілчинскас, керівник відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні.

Як написати грантову заявку на конкурси ЄС
Юргіс Вілчинскас


Неформальне спілкування за кавою також було надзвичайно корисним для учасників, адже можна було не тільки познайомитися поближче з організаторами заходу, а й отримати поради від тих, хто давно і успішно працює з ЄС.

Як написати грантову заявку на конкурси ЄС
Юргіс Вілчинскас


На думку начальника управління економічного розвитку і торгівлі РДА Наталії Гаврилюк, яка направила на тренінг своїх працівників, матеріали, отримані від експертів тренінгу, вони узагальнили та направили для використання у практичній роботі всім підрозділам РДА та 10 сільським радам. Це дасть можливість підготувати проекти на конкурси ЄС і отримати реальний шанс на перемогу

Дякуємо за запрошення Вікторії Талашкевич.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top