Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Освіта

Досягнення учнів під час фінального етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад Новина з фото

Досягнення учнів під час фінального етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад
Важливою характеристикою освітнього простору є рівень особистісних досягнень педагогів та їхніх учнів у різних сферах діяльності. Один із суттєвих показників – результати школярів на Всеукраїнських учнівських олімпіадах.
^ Реклама ^

Цьогоріч у IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад взяли участь троє учнів, двоє з них отримали призові місця. Результатом наполегливої роботи школярів під керівництвом наставників є 1 диплом ІІ ступеня, та 1 диплом ІІІ ступеня.

Учень 8 класу СЗШ № 7 Кирило Філоненко (учитель Малько В.В.) посів ІІІ місце у ІV (фінальному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, яка відбулась у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Досягнення учнів під час фінального етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

Учень 11 класу СЗШ №7 Богдан Котенко (учитель Попова Л.М.) посів ІІ місце у ІV (фінальному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, яка відбулась у м. Суми.

Досягнення учнів під час фінального етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

Управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради вітає юні обдарування та педагогів, які готували їх до змагань, з черговою перемогою.

Горді за учнів, які в черговий раз довели високий рівень своїх знань. Щира подяка обдарованим дітям та їхнім батькам, адміністрації СЗШ № 7 та учителям, які працювали з переможцями ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, за високу результативність та гідну презентацію міста на Всеукраїнському рівні.

Віримо, що плани, мрії та задуми переможців будуть такими ж успішними та перспективними, як і їхні перемоги в інтелектуальних випробуваннях.

Начальник управління освіти Г.Френкель
Завідувач ММК О.Дурова


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top