П’ятниця, 29 березня 2024
ТОП-новини Відео Події

А щоб 4,50 дорого не здавалось Новина з фото Новина з відео

А щоб 4,50 дорого не здавалось
Причому, у деяких маршрутках, поряд з новою ціною, висіла стара — 3,50…


Від сьогоднішнього рання на світловодських пасажирських маршрутах з’явились автобуси — ті самі, що і завжди, але із написами та наліпками, що це такі собі "Спеціальні регулярні перевезення", які коштують 5 гривень з пасажира. Причому, у деяких маршрутках, поряд з новою ціною, висіла стара — 3,50… Слово "новою" можна брати у лапки як прямому, так і у переносному значенні. Адже щодо п’яти гривень, то не було жодного, обов’язкового у таких випадках, рішення виконавчої влади, яка збиралась-збиралась вже минулого тижня, щоб затвердити новий тариф у 4,50 і 5,75 гривень (по місту і на Власівку відповідно). Та так, через брак кворуму, і не зібралась — до чималого смутку від цього міського голови Валентина Козярчука.

І ось — недільний сюрприз!.. Деякі міськдепи, у тому числі, секретар міськради Юрій Сапянов, кинулись негайно реагувати на сигнали обурених пасажирів.

"Щойно ми входили до салону буса — вартість проїзду "падала" до 3,50, тільки-но виходили — вже п’ять", — каже пан Юрій (напевне, з цією метою у салонах і фігурували по дві розцінки, прим. авт.), додаючи, що перевізники запевняли, що голова "у курсі".


Та він не дуже цьому вірить.

Крім цього, пильні обранці не лише салонами "маршруток" ширяли — кілька разів вони викликали поліцію, аби запротоколювати факти незаконного збагачення з боку перевізників… Більше спікер нічого не міг додати, припустивши із значного долею вірогідності, що завтра у "білому домі" очікуються "нешутєйні розборки". Нам теж до сказаного нічого додати, бо телефони як відповідних виконкомівських спеціалістів, так і перевізників вперто мовчали. День же-то вихідний.

А щоб 4,50 дорого не здавалось
А щоб 4,50 дорого не здавалось
А щоб 4,50 дорого не здавалось
А щоб 4,50 дорого не здавалось
А щоб 4,50 дорого не здавалось
А щоб 4,50 дорого не здавалось


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top