Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

«Сходинки до майстерності» Новина з фото

«Сходинки до майстерності»
За підтримки Міністерства культури і туризму України, Міністерства освіти і науки, департаментів освіти і науки, а також культури, туризму і культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації та "Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського" 12-13 листопада в Кропивницькому відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Сходинки до майстерності".
^ Реклама ^

Як декларують організатори, його мета — збереження, розвиток і примноження кращих традицій вітчизняного мистецтва, а також підтримка виконавської майстерності окремих виконавців і творчих колективів та формування креативного мислення щодо організації навчально-виховного процесу в закладах освіти і культури.

Особливістю цьогорічного фестивалю-конкурсу стало введення до конкурсної програми нової номінації "Художньо-творчий проект", на яку учасники мали представити оригінальний виступ на запропоновані або власні музичні теми з використанням різних видів мистецтва, як-то: поезія, хореографія чи образотворче мистецтво, та продемонструвати емоційність і образність власного інструментального чи вокального виконання музичної композиції.

І юні музиканти зі Світловодська — вихованці Світловодської дитячої музичної школи — гідно впоралися з поставленими завданнями, упевнено подолавши "Сходинки до майстерності". Так, І місця у фестивалі-конкурсі посіли: Катерина Головчанська, учениця IV класу (фортепіано, викладач Наталія Бойко), Марія Штивола, учениця VІІ класу (духові інструменти, викладач Дмитро Чаплюк).

ІІ місця у "Сходинках" вибороли: Марія Романюк, учениця ІІ класу (фортепіано, викладач Наталія Гулбіані), Марія Спіріна ("Художньо-творчий проект", викладач Наталія Явдик), Крістіна Винник (фортепіано, викладач Наталія Дороніна).

А на ІІІ "Сходинки" піднялися: Ліза Омельченко ("Сольний спів", викладач Олена Петраківська) та Іван Рудік ("Композиторська діяльність", викладач Світлана Животовська).

Вітаємо переможців та бажаємо їм нових упевнених "Сходинок до майстерності"!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top