П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Нам пишуть

Підпільна торгівля самогоном не зникла! Новина з фото

Підпільна торгівля самогоном не зникла!
Обурений читач стверджує, що нічого не змінилося у "роботі" продавців самогону з того часу, як міська влада знищила несанкціоновану торгівлю в районі Обеліску Слави.
^ Реклама ^

"Короче те же бабки, что там торговали до того, как их прогнали оттуда – днем торгуют самогоном на территории рынка "Свитанок" (возле Ай Эр Эс), а в районе 15 часов переходят на улицу Героев Украины и торгуют там до вечера под прикрытием газет и сушеной рыбы. Руководство рынка в курсе, но ничего не предпринимает, якобы "вказівки не було!"


Не претендуємо на істину в останній інстанції. Врешті, це думка нашого стурбованого і обуреного читача, а не наше розслідування. Чи є й інші обурені мешканці міста? Відгукніться!

Гадаю, ніхто не буде спростовувати цю інформацію, бо Світловодськ – місто маленьке, тож приховати таке ганебне явище навряд чи вдасться. До речі, така ж ситуація і біля Будинку №12 на вулиці Героїв України.

Але на всяк випадок повідомляємо: ми надамо слово керівництву ринку і решті зацікавлених осіб.

Хотілося б почути відповідь на прості запитання: хто ці бабусі, які так сміливо ведуть свій нелегальний бізнес у діловому центрі міста, хто за ними стоїть?

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top