Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Працівники поліції розпочали профілактичну операцію «Літо-2016»

Щорічно з 1 червня по 31 серпня у школярів розпочинаються три місяці літніх канікул, а для правоохоронців гаряча пора. Як відомо, саме під час відпочинку діти залишаються без постійної уваги з боку дорослих і тому, як свідчить практика, зростає кількість травматизму, нещасних випадків та неприємних ситуацій.
^ Реклама ^

Особлива увага правоохоронців приділяється протидії продажу дітям алкогольних і тютюнових виробів працівниками закладів торгівлі, особливо тих, які розташовані поблизу місць дозвілля та відпочинку. Працівники поліції будуть виявляти дорослих, які втягують дітей у пияцтво, азартні ігри та наркоманію. Окрім того, у нічний час здійснюватимуть профілактичні рейди та відпрацювання з перевірки розважальних закладів, у яких можуть знаходитися підлітки до 16 років, без супроводу дорослих.

Крім цього, правоохоронці звертаються до водіїв транспортних засобів з проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти.

Але в першу чергу правоохоронці звертаються до батьків, щоб попередити нещасні випадки та неприємні ситуації, відповідально ставтесь до виховання своїх дітей та не забувайте контролювати їх поведінку, систематично проводити з ними профілактичні бесіди, в яких основну увагу приділяйте застереженню вчинення протиправних діянь, небезпеки антисуспільної поведінки, необхідності дотримання заходів безпеки під час купання у водоймах та перебування на проїжджій частині вулиць і не залишали без нагляду своїх чад.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top