П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Кримінал

Завтра ти не будеш працювати навіть двірником!

Завтра ти не будеш працювати навіть двірником!
Таку заяву телефоном зробив знаному в місті підприємцю Віктору Ч. невідомий, представившись працівником Cвітловодської ОДПІ Сергієм Вікторовичем Ткаченком, після того, як директор не надіслав гроші на вказану банківську картку.
^ Реклама ^

Забігаючи наперед, слід сказати, що такого працівника в ОДПІ немає. Тож це був шахрай?

На підтвердження такої думки "працює" вся ця історія. Ось її коротка суть.

До магазину, що належить підприємству, зателефонував невідомий і спитав, хто директор. Попросив надати його мобільний телефон. Надали. Зателефонував підприємцю, представився начальником ОДПІ Андрієм Дмитровичем Лапою, попросив перерахувати на картку ПриватБанка 5168 7555 1946 7266 Годованец Н.Р. 6,0 тис. грн. Мотивував прохання реорганізацією податкової, приїздом в місто перевірки з Києва тощо.

Підприємець поїхав до податкової, зустрівся з начальником і зрозумів, що його ім’ям прикривається хтось інший. Гроші, звісно, не перерахував, а попросив "прохача" (той виявився нетерплячім, телефонував знову і знову) про зустріч. Той відмовив, посилаючись на нараду, яка начебто відбувається просто зараз. Натомість попросив перерахувати кошти і з квитанцією заходити до податкової хвилин через 30. Коли почув: "Я щойно звідти…", вдався до погроз:

"Негайно закривайся! Якщо не заплатиш, завтра не будеш працювати навіть двірником!"


Що це було? Запитання адресуємо Світловодському відділу поліції. Хто посмів так зухвало займатися поборами у нашому місті і, врешті, паплюжити честь і гідність керівника податкової інспекції?

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top