П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Наші вітання

З 90-літтям привітали Людмилу Хоперскову Новина з фото

З 90-літтям привітали Людмилу Хоперскову
Про Людмилу Григорівну Хоперскову читачам газети і керівникам міста нагадав колишній головний лікар ЦРЛ Віталій Побиванець. Він надіслав до редакції "Вечірки" з Золотоноші, де наразі мешкає, листа зі своєю статтею про чудову жінку, справжню сестру милосердя, колегу і старшого друга. У кожному рядку – любов і повага до Людмили Григорівни, якій 25 листопада зозулі накували 90.
^ Реклама ^

Міський голова Валентин Козярчук підписав Подяку пенсіонеру Хоперсковій Людмилі Григорівні за багаторічну і сумлінну працю, активну громадську позицію і з нагоди 90-річчя, а вручив її Анатолій Шаповал – новообраний депутат Світловодської міської ради. Саме у цьому окрузі, де мешкає іменинниця, Анатолія підтримали на виборчих перегонах, тут мешкає і він сам.

Вітаючи шановну ювілярку, Анатолій сказав:

"Я прочитав статтю про вашу складну долю, здивований тим, скільки горя вам довелося пережити і зрозумів, що воля людська – безмежна. Здоров’я вам міцного, хороших новин, любові оточуючих і многії літа".


Чудовий букет хризантем у кольорах національного прапора, матеріальну допомогу, цукерки з "Шампанським" від себе особисто подарував ювілярці народний обранець і пообіцяв всіляку підтримку.

На день народження до колеги завітав і колишній головний лікар Шкірвендиспансеру Олександр Микитович Кришень, а допомогла підготуватися до ювілею Тамара, донька покійної подруги ювілярки. У такому колі позитивних людей ми провели деякий час і щохвилини нас дивувала іменинниця.

По-перше, вона виглядає років на 20 молодшою, знає про це і жартує:

"Мене запрошували "посидіти" на виборчій дільниці цього року, так я відмовилася, мені ж 90, є ж дівчата і молодші!".


Дзвінким голосом розповідала про незабутню подорож на схід сонця з Австрії до Новогеоргіївська у 1944 році. Постійно керувала гостями, запрошувала пити і їсти, а коли швиденько наповнила бокали шампанським (чоловіки відволіклися), вигукнула тост:

"За все хороше, щоб ми були здорові, тримаймося, бо ми того варті!" – сумнівів не залишилося – Людмила Григорівна унікальна людина.


Настанови ж ювілярки запам’ятаються нам на все життя:

"Куди б вас не закинула доля, будьте собою, ніколи нікому не робіть зла, не будьте жадібними, любіть свою землю…"


Це, мабуть, і є секрет довголіття Людмили Хоперскової.
З 90-літтям привітали Людмилу Хоперскову
З 90-літтям привітали Людмилу Хоперскову
З 90-літтям привітали Людмилу Хоперскову
З 90-літтям привітали Людмилу Хоперскову
З 90-літтям привітали Людмилу Хоперскову


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top