П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

У Світловодську встановлено 20-річного грабіжника

Світловодські правоохоронці встановили молодого зловмисника, який пограбував чоловіка. Грабіжником виявився 20-річний раніше судимий молодик. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.
^ Реклама ^

24 серпня 2015 року до Світловодського міськвідділу звернувся місцевий мешканець про те, що ввечері невідомі особи, відкрито заволоділи його мобільним телефоном "Nokia Х5".

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронцями були встановлені обставини події, що трапилися того вечора. Прогулюючись ввечері, компанія молодиків звернула увагу на двох чоловіків. Один із зловмисників, підійшов до них, попросив цигарку, на що отримав різку відмову. Це йому не сподобалось і він разом з товаришем наніс декілька ударів чоловікам, після чого один з хлопців, помітивши в руках потерпілого мобільний телефон, відкрито викрав його.

За даним фактом слідчим розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років, - повідомив начальник Світловодського МВ Вячеслав Лавренюк.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top