Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Працівники поліції встановили особи двох чоловіків, які пограбували жителя району

Працівники поліції встановили особи двох чоловіків, які пограбували жителя району

Ними виявилися жителі Світловодського району, 32 та 25 років, один з яких раніше судимий за крадіжки. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4-х років.
^ Реклама ^

У грудні минулого року до відділу поліції звернувся 37-річний житель району і повідомив, що у нього відібрали мобільний телефон.

"Працівники поліції встановили особи зловмисників і обставини скоєння злочину. По дорозі до магазину товариші помітили перехожого напідпитку і прослідкували за ним. Один із напарників зайшов до під’їзду разом з потерпілим та почав розмову. У цей момент у чоловіка задзвонив телефон. Зловмисник вирвав його з рук жертви, після чого втік разом з товаришем з місця події, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. - Викрадений телефон зловмисники продали знайомому в іншому місті за 1000 гривень. Отримані кошти витратили на власні потреби".


Розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, триває. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top