Субота, 11 травня 2024

^ Реклама ^
Політика

Олесь Довгий: "Своїх" кандидатів на місцевих виборах не буде

Місцеві вибори — черговий привід для дискредитації опонентів. Не став винятком і Олесь Довгий, якого ще до початку кампанії звинуватили у тому, що начебто він підтримуватиме "своїх" кандидатів. Депутат ці чутки категорично заперечує. Розраховувати на його підтримку зможуть лише активні та професійні претенденти, незалежно від партійної приналежності.
^ Реклама ^

Народний депутат відверто зізнається, що підтримувати жодних кандидатів на виборах він не планує. Йдеться лише про його можливе сприяння як народного депутата від Кіровоградщини. Мова йде про претендентів у місцеві ради, які отримають високу оцінку від людей за їхню активну позицію, професіоналізм та вміння швидко і ефективно вирішувати проблеми. Але аж ніяк не за популізм і "партійні кольори".

На думку Олеся Довгого, люди самі мають визначитися і розібратись, віддавши свій голос на виборах: чи перед ними справді професіонал, спроможний вести господарську діяльність та ефективно працювати на посаді мера або представника місцевої влади. Чи пройдисвіт, який ладен наобіцяти золоті гори, аби лише отримати жаданий мандат. А от критерію "свій – не свій" у лексиконі парламентаря немає.

"Це стереотип — "свої" люди. Немає такого поняття — "свій". Люди поділяються на професіоналів, тих, хто здатен вести господарську діяльність, бути ефективним, і тих, хто не здатен. Тих, хто здатен мислити новими категоріями, має сили навколо себе створювати і об’єднувати громаду, робити щось нове і корисне, і тих, хто цього не готовий робити", — зазначив парламентар в ефірі Кіровоградського телебачення.

За його словами, місцеві вибори мають свою специфіку. Тут не можна відгороджуватися від людей високим штилем або вести агітацію в ефірі політичних ток-шоу. Тут потрібні господарники, спеціалісти у комунальній або транспортній сфері, фахівці із ЖКГ, економісти. І неважливо, від яких політичних сил вони обрані. Головне — аби вміли вирішувати проблеми, з якими щоденно стикається місто чи селище.

"Я щиро вірю, що в органах місцевого самоврядування не може бути "опозиції до тріщин у будинках". Тому я підтримую всіх, хто може бути якісним господарником, кого знає громада за добрі справи. Хто готовий працювати разом зі мною, разом із нами. Ставати і робити кращим кожне окреме селище, окреме місто. Охайнішим, знаним, ефективнішим", — підкреслив Довгий.

Він як народний депутат, що опікується проблемами Кіровоградщини, готовий до співробітництва з тими кандидатами, у яких є потенціал змінити життя мешканців області на краще. А що стосується "своїх", Олесь Довгий воліє не зважати на подібні звинувачення. Звичайно, такі закиди псують настрій, але народний депутат стоїть на своєму: він готовий протягнути руку партнерства кожному, кому небайдужі проблеми Кіровоградської області й хто готовий працювати на конкретні результати. Лише такий кадровий підхід, а не підбір "своїх", на думку Довгого, дозволить втілити нові стандарти якості роботи в області, привернути увагу до основних проблем, залучити до місцевих бюджетів більше коштів і реальної допомоги. А все інше не має жодного значення.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top