Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Волонтери з ГО «Наше місто» допомагають соцзахисту. Приєднуйтеся!

В управлінні соціального захисту населення — "гаряча" пора. Цього року за оформленням субсидій в установу звернулися тисячі світловодців. На жаль, застаріла техніка гальмує процес, роботи купа, а рук просто не вистачає.
^ Реклама ^

Минулого тижня перший заступник міського голови Сергій Філоненко побував у цьому управлінні ознайомився з роботою, побачив, яке навантаження лягає на плечі працівників управління, та пообіцяв допомогти.

"У зв’язку із внесенням змін до законодавства України щодо призначення субсидій значно збільшилася кількість людей, які мають право отримати ці субсидії, тож і обсяг роботи у працівників збільшився. Люди працюють по 12 годин, виходять у суботу, а інколи й в неділю, — розповів нам Сергій Філоненко. — Відсоток опрацьованих заяв не задовольняє міськвиконком й мешканців міста. Тому ми вирішили звернутися до громадських організацій із закликом: "Нам потрібні додаткові руки, які б могли надати посильну допомогу соцзахисту!" На наше звернення першою відгукнулася громадська організація "Наше місто". Сьогодні три людини на волонтерських засадах допомагають працівникам управління. Дякуємо Костянтину Каспрову і волонтерам".


Начальник управління соціального захисту населення Олена Балюк доповнила інформацію:

"За оформленням субсидій до нас звернулося майже 9 тисяч громадян, на опрацювання такої кількості заяв потрібен час, тож волонтери допомагають нам пришвидшити процес. Вони виконують роботу, яка не має кваліфікаційних вимог, зокрема, допомагають видавати повідомлення тим, кому вже обрахована субсидія, збирають необхідні довідки в управліннях, установах та організаціях, допомагають людям у заповненні заяв та декларацій, а також тим, хто не в змозі самостійно пересуватися. Велике спасибі тим, хто нам допомагає. Запрошую до співпраці всіх охочих".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top