Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

Рятувальники надали допомогу пухнастому мешканцю міста. На радість малечі! Новина з фото

Рятувальники надали допомогу пухнастому мешканцю міста. На радість малечі!
Сьогодні о 10-й годині на пункт зв’язку ДПРЧ-17 надійшло повідомлення від вихователя дошкільного навчального закладу №7. Допомоги світловодських рятувальників потребував чотирилапий житель міста. Безпритульний кіт сидів на сосні на території ігрового майданчику дитячого садочку, голосно сповіщав про свою біду, так і не наважившись зістрибнути вниз. Розповідають, що загнав його туди собака.
^ Реклама ^

Залишитися осторонь ніхто не міг, бо жалібне нявчання дуже розхвилювало та розчулило вихованців садочку, дехто навіть плакав разом із хвостатим потерпілим. На місце події прибули рятувальники і за допомогою висувної драбини дісталися до тваринки, яка була налякана, голодна та схвильована, адже були вихідні дні і скільки їй довелося сидіти у так званій пастці – невідомо.

Рятувальники надали допомогу пухнастому мешканцю міста. На радість малечі!

Вдячність тваринки була своєрідною – він кусав та шкрябав рятувальника. Фото на згадку теж не вдалося зробити, бо кошеня, побачивши землю, чимдуж кинулося навтьоки. Натомість малеча, яка прискіпливо спостерігала за діями рятувальників, бурхливими оплесками та вигуками відзначила спасіння пухнастого екстремала.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top