Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Біля шлюзу Кременчуцької ГЕС знайшли тіло потопельника Новина з фото

Біля шлюзу Кременчуцької ГЕС знайшли тіло потопельника
Подія сталася 24 червня. Вранці, близько 10-ї до служби порятунку на "101" надійшло повідомлення про те, що у воді лежить тіло мертвого чоловіка.
^ Реклама ^

На місце події прибули співробітники водолазно-рятувального відділення ДПРЧ-17. За допомогою спеціального спорядження труп дістали з води.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Світловодського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області, капітан служби цивільного захисту Дмитро Шевченко коментує подію:

— Повідомлення про те, що в районі нижнього б’єфу Кременчуцької ГЕС північного прорізу Дніпродзержинського водосховища, як виявилося, потонув саме цей чоловік, надійшло ще 13 червня 2015 року об 11:00. Він пішов купатися і сусіди по дачі помітили, як він швидко пішов під воду.

На місце події було направлено водолазно-рятувальне відділення ДПРЧ-17 на УАЗ-3962 у складі 4 чоловік, оперативна група Світловодського міськрайонного відділу на чолі з начальником ДПРЧ-17, підполковником служби цивільного захисту Сіденком О.В.

Тривалі пошуки потопельника тоді результатів не дали і рятувальники повернулися до підрозділу о 17:10.

Біля шлюзу Кременчуцької ГЕС знайшли тіло потопельника


15 червня водолазно-рятувальним відділенням ДПРЧ-17 було обстежено дно на прилеглій території акваторії Дніпродзержинського водосховища на предмет виявлення тіла загиблого, але теж результатів не було.

А 24 червня тіло спливло біля шлюзу. Загиблим виявився 60-річний мешканець міста Кременчука, який мав садову ділянку у товаристві "Мічуринець". Причина та обставини його смерті наразі встановлюються експертами.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top