П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура Афіша Світловодська

Фестиваль духовного співу «Жива мелодія душі» відбудеться у Світловодську (УТОЧНЕНО)

Фестиваль духовного співу «Жива мелодія душі» відбудеться у Світловодську (УТОЧНЕНО)
Шановні Світловодці та гості міста! Управління культури і туризму та Собор Покрова Пресвятої Богородиці запрошують Вас 25 травня 2015 року до міського Палацу культури на ІІ міський фестиваль духовного співу "Жива мелодія душі".
^ Реклама ^

За традицією у святі беруть участь хорові колективи Собору Покрова Пресвятої Богородиці, дитячі хорові колективи дитячої музичної школи, дитячої школи мистецтв, ансамблі Власівської дитячої музичної школи, народні аматорські колективи міського Палацу культури.

Цього року фестиваль приурочується 1000-річчю з дня смерті рівноапостольного князя Володимира та 10-й річниці з дня відкриття Собору Покрова Пресвятої Богородиці.

Основною метою фестивалю є подальший розвиток культури і духовності в місті, вокального хорового мистецтва, посилення його ролі у естетичному вихованні дітей та молоді, пропаганді людських цінностей — високих моральних якостей — доброзичливості, миролюбства, ввічливості, порядності.

Саме ці постулати сприяють збереженню та розвитку національної свідомості, адже духовність особистості — основна цінність будь-якого демократичного суспільства.

Початок фестивалю о 16:00 год. Вхід вільний.

Чекаємо на Вас!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top