Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Варто подбати про профілактику ГРВІ та грипу

Варто подбати про профілактику ГРВІ та грипу
Фахівці відділу держсанепіднагляду у Світловодському районі та ЛПЗ регулярно проводить моніторинг захворюваності населення на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.
^ Реклама ^

Станом на 5 березня зафіксовано перевищення рівня епідпорогу з грипу та ГРВІ на 13,2%: по щотижневому обліку показник захворюваності склав 84,8 на 10 тисяч населення при рівні епідпорогу 74,9. При цьому за первинними терміновими повідомленнями в місті за період з 27 лютого по 5 березня зареєстровано 474 випадки ГРЗ, з них дітей – 326 (68,7%), в тому числі школярів – 230 (70,5%). Порівняно з відповідним періодом минулого року спостерігається підвищення захворюваності на 33,3%. Випадків захворювання на грип не зареєстровано.

Обмежувальні заходи щодо припинення навчально-виховного процесу в ЗНЗ та ДНЗ відділом освіти міськвиконкому не застосовувались, бо захворюваність серед дітей організованих колективів не перевищувала меж 30%.

Враховуючи ситуацію, проведення заходів з профілактики грипу та ГРВІ як серед колективів, так і серед населення міста, залишається актуальним.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top