П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Микола Мартиненко — чемпіон Всеукраїнського турніру з шахів серед ветеранів Новина з фото

Микола Мартиненко — чемпіон Всеукраїнського турніру з шахів серед ветеранів

З другого по сьоме січня в санаторії "Івушка", що знаходиться в Кременчуцькому районі, відбувся 5-й Всеукраїнський турнір з шахів, присвячений пам’яті майстра спорту Володимиру Грохотову. В турнірі взяли участь 44 шахіста — міжнародні майстри, майстри спорту, кандидати, першорозрядники, в їх числі молодь та ветерани.
^ Реклама ^

Честь Світловодська на змаганнях захищали Олександр Бендюк та Микола Мартиненко. Боротьба за звання чемпіона була наполегливою в день проходило по два тури, по чотири години кожний. В результаті перше місце виборов одесит, майстер спорту Анатолій Поліванов, який набрав 7,5 очок, на другій сходинці опинився представник Кременчука Віктор Аміров 7 очок, на третьому місці Еміль Мірзоєв 6,5 очок.

Серед ветеранів перше місце посів наш земляк Микола Мартиненко, набравши 5,5 очок, в загальному заліку він опинився на 11 місці. З такою ж кількістю набраних очок Олександр Бендюк посів 14 місце.

Шахісти дякують організаторам змагань, шахово-шашковій федерації міста Кременчук (голова Василь Фоменко), адміністрації ПАТ "Укртатнафта", керівництву санаторія за відмінну організацію змагань й умови для шахістів, а також міжнародному арбітру Руслану Хамзіну та його помічнику Григорію Сербову за справедливе суддівство.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top