П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Політика

"Свобода" називає голів РДА, які не подали у відставку, зрадниками

"Свобода" називає голів РДА, які не подали у відставку, зрадниками

На адресу нашого видання надійшов лист від Пресслужби Кіровоградськї обласної організації ВО "Свобода", у якому міститься запрошення на участь (для висвітлення події) у пікетуванні Олександрівської районної державної адміністрації, яку очолює один зі зрадників партійних інтересів — Сергій Шпирка. Акція планується на 9:00 27 листопада, тобто завтра.
^ Реклама ^

Цілком зрозуміло, що таке запрошення дещо запізнилося (2014-11-26 18:11) і ми аж ніяк на нього не можемо відгукнутися. Це перше.

"Свобода" називає голів РДА, які не подали у відставку, зрадниками

Друге. Ми добре знаємо, які пікети організовувала "Свобода" у Світловодську. 3-5 учасників події, 5-6 представників ЗМІ і 10 міліціонерів, так, про всяк випадок.

ЗА ТЕМОЮ: Світловодські "Свободівці" сьогодні вимагали перезавантаження влади

Третє. Вчитайтесь у текст. Вам нічого не нагадує цей "меморандум"? Старші люди повинні пам’ятати такі словосполучення: "серед чисельних представників ВО "Свобода" виявились окремі особистості, які не витримали перевірки владою…" Чи я помиляюся?

13 листопада 2014 року у зв’язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції представники Кіровоградської обласної організація ВО "Свобода" заявили про складання повноважень націоналістами — головами Світловодської, Долинської та Маловисківської районних державних адміністрацій.

Відповідно до Статуту політичної організації централізовано та дисципліновано, дане рішення представниками ВО "Свобода" було прийнято, узгоджено по всій країні, в усіх державних адміністраціях.

Таким чином, представники ВО "Свобода" продемонстрували, що вони не мають на меті триматися всіма можливими і неможливими способами за свої крісла, й натомість готові у цивілізований спосіб залишити свої посади та надати можливість представникам нової коаліції взяти на себе відповідальність і продемонструвати ефективність своєї діяльності.

Нажаль, серед чисельних представників ВО "Свобода" виявились окремі особистості, які не витримали перевірки владою та яким забракло відповідальності, аби залишити свою посаду не втрачаючи гідності.

В Кіровоградській обласній організації ВО "Свобода" виявилися дві подібні особи, що відмовилися скласти повноваження. Тож, відповідно до рішення політради ВО "Свобода" їх було позбавлено членства в партії, через що ми просимо надалі не пов’язувати їх прізвища з діяльністю нашої політичної сили.

Разом з тим, аби дистанціюватися від зазначених осіб та наслідків їх так званої "ефективної" діяльності, 27 листопада 2014 року о 9:00 Кіровоградська обласна організація ВО "Свобода" проводить пікетування Олександрівської районної державної адміністрації, яку очолює один зі зрадників — Сергій Шпирка.

ЗА ТЕМОЮ: Руслан Степура — голова Світловодської райдержадміністрації подав у відставку

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top