П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада Відео

У холодній залі працюється краще? Новина з фото Новина з відео

У холодній залі працюється краще?

Шістдесят третя сесія міської ради шостого скликання відбулася 28 жовтня 2014 року у сесійній залі адмінбудинку за участі 35 депутатів. Розглянули 25 питань порядку денного. Більшість з них ретельно вивчалися постійними депутатськими комісіями, тому додаткових обговорень не потребували. Рішення приймалися швидко сесія розпочалася о 10:00 і завершила свою роботу протягом двох годин.
^ Реклама ^

Була ще одна помітна причина для продуктивної і злагодженої роботи адмінбудівля до цього часу не опалюється. Тож холод не сприяв бажанню народних обранців, громадських активістів міста чи тих, хто вважає себе і чиновником, і громадським діячем водночас, "працювати" на телекамери.

Першим питанням затвердили "Міську комплексну програму соціальної підтримки загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2014-2015 роки". Загиблих, на щастя, серед жителів Світловодська ще немає, але міська влада повинна бути напоготові. До кінця року на підтримку дітей учасників АТО виділено 15 тис.грн. (це відшкодування вартості харчування в школах та батьківської плати за дитячі садки), на оплату комунальних послуг 5 тис. грн.

Далі депутати внесли зміни до міського бюджету на 2014 рік, а саме провели уточнення видаткової частини міського бюджету за рахунок перерозподілу коштів по функціональній класифікації видатків та внесли зміни до "Переліку об’єктів, видатки на які будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку на 2014 рік", провівши перерозподіл коштів в межах головних розпорядників (повний текст рішення читайте на сайті міської ради).

У холодній залі працюється краще?

Наступним рішенням до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації, внесли комплекс будівель колишньої бібліотеки, орієнтовною площею 100 кв. м за адресою: провулок Луговий, 2. Спосіб приватизації аукціон.

Окремим рішенням затверджено Програму організації громадських робіт у місті на 2015-2016 роки.

Прийняте рішення міської ради "Про приведення у відповідність до діючого законодавства назви, положення та структури управління праці та соціального захисту населення..." вступить в дію з 1 січня 2015 року. У відповідності з ним установа буде мати назву "Управління соціального захисту населення…", із її структури та штатного розкладу буде виведено відділ з питань праці, в тому числі посади начальника відділу, головного державного соціального інспектора заступника начальника відділу, трьох головних спеціалістів. П’ять посад, окрім начальника відділу, буде введено до штатного розкладу управління соцзахисту.

Депутати також внесли зміни до міської програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2011-2015 роки та до штатного розпису комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги".

У холодній залі працюється краще?

Серед численних питань врегулювання архітектурно-земельних відносин слід відзначити, що вкотре "не пройшло""Про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Приморській, 48 теруправлінню Державної судової адміністрації" і, навпаки, згоду на розроблення проекту відведення землі отримали підприємці: Царькова І.О., Волков Т.Л., Дмитрієв М.С., які мають бажання добудувати до будинку №41 по вулиці Леніна приміщення під магазини промислових товарів.

Одноразову адресну матеріальну допомогу з міського бюджету отримали Піценко О.І. (1300 грн.) та Лазукіна Л.Г. (1400 грн.), які опинилися у складних життєвих обставинах.

З запитами до сесії міської ради звернулися депутати: Мороз В.І., Бур’янський М.М., Гончаренко Т.І., Письменний М.П., Прасол Н.І., Литвиненко М.В., Любецький Я.В. Відповідь на депутатський запит, що подався раніше, про водопониження Хмельницького мікрорайону абсолютно не задовільнив депутата Любов Чекаленко. Питання залишається на контролі.

У холодній залі працюється краще?


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top