Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Світловодські гімнастки порадували новими перемогами

Нещодавно граційні вихованки відділення художньої гімнастики Світловодської КДЮСШ побували на осінньому турнірі "Олександріна-2014", який традиційно проходить у місті Олександрія.
^ Реклама ^

На змагання з’їхалися понад 200 юних учасниць (11 команд) з Нікополя, Дніпропетровська, Запоріжжя, Полтави, Кременчука, Дніпродзержинська, Черкас, Кіровограда, Бобринця, Кривого Рогу та Світловодська.

Наші землячки виступили достойно і поповнили призовий фонд спортивної школи новими медалями різного ґатунку. Так, золото в програмі без предмета та обруч виборола 13-річна Олівія Мовчан, срібними призерками стали шестеро дівчат: Анастасія Василенко в програмі без предмета, м’яч; Софія Письменна та Ліза Лісовенко в програмі обруч, без предмета; Аня Сич, Софія Бородуля та Стефанія Руденко в програмі без предмета.

Приємно відзначити, що одна з наших наймолодших спортсменок 7-річна Катя Гончарук вперше взяла участь у таких змаганнях і здобула свою першу бронзову медаль. Усі переможці отримали медалі грамоти та цінні подарунки від організаторів змагань. Ми вітаємо наших юних зірочок та бажаємо не зупинятися на досягнутому, а підкорювати нові вершини!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top