П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Володимир Білан: "Проблему вивезення сміття вирішено на 90%"

Володимир Білан: "Проблему вивезення сміття вирішено на 90%"

В останні кілька днів не можна було не помітити купи невивезеного сміття на сміттєвих майданчиках міста. Контейнери були просто переповнені. Такого місто не бачило вже давно! Світловодці висували різні припущення такої ситуації: зламана техніка, наслідки буревію, борги за вивезення сміття тощо.
^ Реклама ^

Ми вирішили дізнатися про те, що ж насправді відбувається і за якої причини не вивозиться сміття з перших вуст. Тож, звернулися за роз’ясненнями безпосередньо до директора Комунального підприємства "Комбінат комунальних послуг" Володимира Білана.

Як пояснив нам керівник КП "ККП", причина проблеми відмова підприємства "Техпромкомплект", яке до останнього часу обслуговувало сміттєзвалище, виконувати свою роботу. За словами нашого співрозмовника, працівники "Техпромкомплекту" просто перекрили заїзд на територію сміттєзвалища без пояснень і попереджень, тож, машини "ККП", заповнені сміттям, просто не змогли його вивантажити. Сталося це минулої п’ятниці, 26 вересня, і з того часу міське комунальне підприємство просто не мало можливості вивозити сміття зі сміттєвих майданчиків Світловодська.

Отже, припущення деяких мешканців міста про те, що сміття не вивозилося за причини зламаної техніки не мають підстав. Транспортний парк підприємства, запевнив нас його керівник, повністю укомплектований машинами для вивезення сміття:

"В арсеналі нашого підприємства п’ять вантажівок: три великих сміттєвоза для обслуговування багатоповерхівок та дві машини меншого обсягу, які вивозять сміття з приватного сектору. Зазвичай, по місту одночасно працює два сміттєвози, а один завжди залишається в резерві, тому, навіть якщо якась машина зламається нам є чим її замінити."

Спростував Володимир Білан і припущення окремих мешканців багатоповерхівок про те, що сміття не вивозилося кілька днів за причини несплати окремих безвідповідальних споживачів за ці послуги. Дійсно, наголосив Володимир Білан, проблема заборгованості за надані послуги існує, але не вона стала причиною ситуації.
"Причина того, що сміття не вивозилося впродовж колької днів, підкреслив Володимир Білан це халатність і безвідповідальність керівництва "Техпромкомплекту".

Та, як запевнив нас Володимир Білан, наразі проблему вдалося вирішити на 90%. Починаючи з середи, 2 жовтня, "Комбінат комунальних послуг" власними силами розпочав обслуговування сміттєзвалища та прийом сміття від промислових підприємств і жителів селища Власівка. Розпочато вивезення сміття і зі сміттєвих майданчиків міста. Володимир Білан сподівається, що ситуація, яка склалася, прискорить процес узаконення нині існуючого сміттєзвалища та передачі його в оренду очолюваного ним підприємства.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top