П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

У районі Ревівської дамби потонув 62-річний рибалка

У ніч на 9 вересня у 00:39 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №17 надійшло повідомлення від місцевого жителя, про те, що його батько, 1952 року народження, ще надвечір пішов ловити рибу в район Ревівської дамби та до цього часу не повернувся. Повідомлення було прийнято, а з настанням ранку о 06:00 рятувальники були на місці пригоди.
^ Реклама ^

Зі слів сина стало зрозуміло, що вже з 22:00 вчорашнього дня батько не виходив на звязок, рідні приходили й шукали його, але все марно, лише знайшли особисті речі, складені на березі водосховища.

При огляді місця події було знайдено риболовне спорядження, саме воно і слугувало орієнтиром для пошуку зниклого чоловіка. Працівники водолазно-рятувального відділення ДПРЧ-17 розпочали пошукові роботи та вже о 07:19 тіло загиблого було знайдено.

За яких обставин чоловік лише у білизні пішов у воду, і що його до цього спонукало, та, зрештою, що саме стало причиною смерті, на жаль, не відомо. Це мають встановити експерти. Втім, факт залишається фактом життя людині вже не повернути.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top