Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Подарунок району до Дня міста — святковий концерт відбувся на Бульварному узвозі Новина з фото

Подарунок району до Дня міста — святковий концерт відбувся на Бульварному узвозі
Чомусь останніми роками при проведенні загальноміських заходів у нас не стало спільних концертів художніх колективів міського Палацу культури та Районного будинку культури. І ось нова районна влада в особі голови райдержадміністрації Руслана Степури зробила першу спробу "навести мости" між містом і районом.
^ Реклама ^

За ініціативи Руслана Станіславовича РБК силами своїх колективів підготував і 7 червня, напередодні Дня міста, провів на Бульварному узвозі для світловодців чудовий святковий концерт.

Глядачі, які скучили за дуже популярною у нас "Сударушкою" Надії Татарнікової, отримали естетичне задоволення як від співу цього колективу, так і від їх нових костюмів. Як завжди, на висоті був чоловічий народний вокальний ансамбль "Відлуннння" Олександра Безуглова та Василя Кузьменка. А народний вокальний жіночий ансамбль "Мрія" Світлани Животовської порадував вишуканим співом.

Оплесками зустрічали і юних танцюристів "Веснянки" дитячої школи мистецтв (керівник Ніна Коломієць).

Із задоволенням подивилися присутні цей чудовий концерт. Шкода тільки, що несподіваний шквал з дощем та градом, який при сяючому сонці пронісся над Бульварним узвозом за кілька годин перед концертом, злякав глядачів і їх прийшло на концерт не дуже багато. Але вони були вдячні за цей подарунок і висловили надію, що керівники культури міста і району знайдуть, нарешті, спільну мову і саме спільні концерти відродяться на радість вдячним глядачам.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top