Вівторок, 16 квітня 2024
Влада

Новий губернатор Кіровоградщини — Олександр Петік

Новий губернатор Кіровоградщини — Олександр Петік
Указом в.о. Президента України від 2 березня 2014 року головою Кіровоградської ОДА призначено Олександра Владиславовича Петіка.


Олександр Владиславович Петік народився 27 листопада 1963 року в Києві. Закінчив економічний факультет Сиктивкарського університету, Київський державний університет імені Тараса Шевченка (за спеціальностями "філософія" та "правознавство"), а також Академію державного управління при Президентові України, по закінченні якої став магістром державного управління.

У 1985-1990 роках трудився у Нафтошахтному управлінні "Ярегонефть" (місто Ухта Комі АРСР) гірничим робітником, відкатником, машиністом підйомних машин.

Був обраний депутатом Верховної Ради Комі АРСР. З листопада 1990-го до вересня 1992-го працював у Раді Міністрів Республіки Комі та був помічником депутата Верховної Ради РРФСР.

Потім майже протягом року очолював Регіональне інформаційно-комерційне агентство в місті Сосногорську Республіки Комі, звідки у листопаді 1993-го повернувся до Києва і вступив до аспірантури Інституту держави і права імені Корецького Академії наук України, котру закінчив у серпні 1995 року.

З вересня 1995-го до серпня 1996-го — виконуючий обов’язки завідувача відділу Науково-дослідного інституту соціально-економічних проблем Києва.

З вересня 1997-го до квітня 1998-го — головний редактор газети "Київ Шевченківський". З жовтня 1998-го до січня 2001-го — головний консультант секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань правової реформи.

З січня 2001 року — радник Київського міського голови. Депутат Київської міської ради XXII, XXIІI та XXIV скликань. 2003 рік - Олександра Петіка призначено начальником Головного управління з питань внутрішньої політики столичної держадміністрації.

Донедавна входив експертну групу з питань удосконалення законодавства у сфері охорони здоров’я в умовах реформування охорони здоров’я як помічник—консультант народного депутата України Ханенка С. М. (ВО "Свобода")

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top