П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Спільними зусиллями розвивати територію

Спільними зусиллями розвивати територіюТретьої неділі жовтня, згідно з Указом Президента, в Україні відзначається День працівників харчової промисловості.

З нагоди свята у вівторок, 22 жовтня, в кабінеті міського голови, під головуванням першого заступника Юрій Лукинського, відбулося засідання круглого столу під назвою: "Сучасна харчова промисловість — запорука продовольчої стабільності та підвищення рівня життя українців". Для участі в ньому було запрошено представників підприємств харчової промисловості Світловодська та керівників бюджетних установ, які закуповують продукти харчування.

^ Реклама ^

На початку наради Юрій Лукинський виконав приємну місію: вручив кращим працівникам харчової галузі міста та Почесні грамоти виконавчого комітету Світловодської міської ради за їх сумлінну плідну працю та професіоналізм.

 

А далі начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста Наталія Гаврилюк проаналізувала стан розвитку потенціалу харчової промисловості Світловодська в рамках реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-14 роки та впровадження в торговельній мережі міста проекту "Купуй кіровоградське". Так, нині 25 світловодських магазинів долучилися до обласного проекту підтримки місцевих виробників.

 

Як було зазначено під час наради, за підсумками восьми місяців 2013 року обсяг реалізованої промислової продукції склав 445,2 млн. гривень, що складає 112,8% до відповідного періоду 2012 року. При цьому частка обсягу реалізованої продукції підприємствами галузі виробництва харчових продуктів склала 49,3% від загального обсягу реалізації продукції промисловими підприємствами міста. Звісно, це немало, але представники міської влади закликали підприємства збільшувати цю цифру та нарощувати обсяги виробництва власної продукції. Адже подібне зростання, впевнений перший заступник міського голови, сприяє розвитку нашої території.

 

Тож, Юрій Лукинський і Наталія Гаврилюк закликали присутніх на нараді спільними зусиллями розвивати територію та пообіцяли, що міська влада буде робити все від неї залежне, аби сприяти розвитку харчової промисловості на території міста. Цього вимагає сьогодні від органів місцевого самоврядування і Президент України Віктор Янукович. Підтримуючи соціальні ініціативи глави держави, міська влада співпрацює і готова й надалі активно співпрацювати з підприємствами харчової галузі та підприємцями Світловодська в напрямку збільшення обсягів виробництва місцевої харчової продукції та підвищення її якості.

 

Приємно відзначити, що вже сьогодні спостерігається тенденція розвитку галузі. Яскравим прикладом цього стала презентація під час круглого столу нової світловодської торгової марки "Світлов" від компанії "ВКіК".

 

Олена Єрунова

Фото: Ігор Котляров


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top