П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

На засіданні виконкому

Порядок денний чергового засідання виконавчого комітету Світловодської міської ради, що відбулося 4 вересня, налічував близько 60-ти питань. Їх левова частка стосувалася проектів рішень, які виносяться на розгляд сесії.
^ Реклама ^

Отже, з-поміж сесійних питань, погоджених представниками виконавчої влади про хід виконання міської програми правової освіти населення, внесення змін до бюджету, внесення змін та доповнень до статуту КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги" у місті. Чимало проектів рішень стосуються землі питання передачі земельних ділянок у власність чи оренду, виготовлення технічної документації тощо. На погодження сесії винесено й п’ять проектів щодо надання одноразової адресної матеріальної допомоги світловодцям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Серед заявників і родини, постраждалі внаслідок пожеж, і онкохворі мешканці.

Згідно подання Геннадія Френкеля, начальника управління освіти на виконкомі погодили традиційне питання про початок нового навчального року. За словами доповідача, цьогоріч сформовано175 класів, діє 17 груп продовженого дня, одна вечірня школа, 15 дошкільних закладів, в яких функціонує 104 групи. Крім того, представники влади затвердили й списки дошкільнят та дітей віком від 5 до 18 років. Зараз у Світловодську налічується 3 тис.162 дитини, тобто спостерігається збільшення. Тож і в садочках цього року сформовано на чотири групи більше. В загально освітніх закладах навчається понад 3 тис. 600 учнів, в порівнянні з минулим періодом сформовано на два класи більше, повідомив Геннадій Юрійович.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top