П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Свято

Юрій Котенко привітав підприємців "Світанку" в день професійного свята

Юрій Котенко привітав підприємців "Світанку" в день професійного святаЗ особливим розмахом цьогоріч відсвяткували своє професійне свято — День торгівлі — підприємці та продавці міського ринку "Світанок".
У неділю, 28 липня, їх урочисто вітав особисто міський голова Юрій Котенко, а артисти міського Палаці культури подарували велику святкову концертну програму. Відзначаючи важливу роль торгівлі в економічному розвитку Світловодська, мер міста подякував присутнім за їх внесок у міський бюджет.
^ Реклама ^

"Хочу вам сказати слова вдячності за те, що завдяки торговельній галузі сьогодні поповнюється бюджет нашого міста. І економічні показники за перше півріччя в місті стабільні", — зазначив Юрій Котенко та побажав присутнім на святі працівникам торговельної галузі вдячних покупців, радості і достатку, а їх сім’ям — миру, щастя і успіхів.

Після слів привітань та побажань, Юрій Котенко вручив грамоти та подяки виконавчого комітету Світловодської міської ради керівництву ринка "Світанок" та підприємцям і продавцям, які на ньому працюють — усього більше 50 нагород.

По завершенні урочистої частини працівників торгівлі вітали своїми виступами артисти міського Палацу культури: вокальний колектив "Сударушка" та солістка Наталія Сандрак. Тож, у неділю на ринку було весело та гучно.

Юрій Котенко привітав підприємців "Світанку" в день професійного свята

Олена Єрунова
Фото: Ігор Котляров

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top