П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

На засіданні виконавчого комітету

На засіданні виконавчого комітету16 січня на засіданні виконавчого комітету його члени опрацювали близько 50 питань. З більшості прийнято позитивні рішення.
Про основні завдання цивільного захисту на 2013 рік присутнім доповів М. Шалаєвський, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій. Доповідач нарікав на недостатнє фінансування, проте план основних з кільканадцяти заходів було затверджено.
^ Реклама ^

Традиційним на почату року є затвердження плану роботи виконавчого комітету на І півріччя, за нього також всі проголосували позитивно, адже у плані — розгляд життєво необхідних для міста питань. Як і раніше, члени виконкому збиратимуться двічі на місяць.

Про необхідність введення до штатного розпису міського управління освіти посади спеціаліста, який би відповідав за безперебійну роботу комунікаційних технологій присутнім повідомив його начальник Г. Френкель. Отож, з метою реалізації державних програм щодо комп’ютеризації навчальних закладів, впровадження інформаційно-комунікаційних технологій, функціонування комп’ютерних мереж, програмного забезпечення, а також з метою дотримання інформаційної безпеки в кабінетах, усунення неполадок у комп’ютерних системах з 1 січня 2013 року в штатний розпис міського методичного кабінету управління освіти вводиться посада системного адміністратора.

Частина питань порядку денного — так звані "сесійні питання", їх члени виконкому лише розглядають та погоджують, рішення ж приймають виключно депутати. Чимало питань — формальні, наприклад, обов’язково слід внести зміни до складу будь-якої комісії, робочої групи тощо, якщо сталися кадрові зміни вищестоящих структур.

Фото Ігоря Котлярова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top