П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Оголошено обласний літературний конкурс ім. В.Гончаренка

Фото: allrussiatv.ruКонкурс імені Валерія Гончаренка на кращі літературні твори серед молодих літераторів Кіровоградщини оголосило управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації. Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в управлінні.
Тематика конкурсу не обмежується. Жанри: поезія й проза. Мова – українська. Обсяг рукописів: до 50 поезій і до 100 сторінок прози. Вік учасників конкурсу – до 30 років. В конкурсі можуть брати участь особи, які народились чи проживають на території Кіровоградської області.
^ Реклама ^

Організатори просять надсилати рукописи (в одному примірнику) до 7 квітня (за поштовим штемпелем) на адресу: 25022 Кіровоград, Будинок Рад, Спілка письменників, конкурс імені Валерія Гончаренка.

Претендентам також необхідно повідомити прізвище, ім’я, по батькові, вік, місце народження, місце навчання чи праці, домашню адресу (електронну адресу при наявності).

Переможці конкурсу в обох жанрах будуть визначені в день народження поета Валерія Гончаренка 23 квітня 2012 року. На них чекають грошові премії та перспектива видання рукописів окремими книгами.

За довідками звертатися за телефоном: 0664194918, Бондар Василь Васильович.

Організаторами конкурсу є управління у справах сім’ї та молоді Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградська обласна організація Національної спілки письменників України.

Новини Кіровоградщини

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top