Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Cвітловодські волейболістки-бронзові призери Всеукраїнського турніру

Вихідними днями у Світловодську пройшов Всеукраїнський турнір з волейболу на "Кубок міського голови Юрія Котенка" серед дівчат 1997-1998 р.р.н.Вихідними днями у Світловодську пройшов Всеукраїнський турнір з волейболу на "Кубок міського голови Юрія Котенка" серед дівчат 1997-1998 р.р.н.Вихідними днями у Світловодську пройшов Всеукраїнський турнір з волейболу на "Кубок міського голови Юрія Котенка" серед дівчат 1997-1998 р.р.н.
26 листопада відбулась церемонія відкриття турніру, яка розпочалась парадом учасників. Спортивне свято привернуло увагу не тільки Світловодських шанувальників волейболу, а й гостей з інших міст. На урочистості завітали міський голова Юрій Котенко, начальник управління молоді та спорту Неля Брусенцева, головний спеціаліст зі спорту Василь Мороз.
^ Реклама ^

З початком змагань юних волейболісток привітав мер Світловодська:
"Приємно бачити нашу молодь спортивною і загартованою... Сьогоднішнє свято спрямоване на популяризацію здорового способу життя та відродження спортивних традицій. Тож, хочу побажати учасникам турніру нових яскравих перемог, хоча, вважаю, що ви — вже переможці, адже надаєте перевагу спорту".

Вітаючи учасників змагань Василь Мороз зазначив, що турнір став традиційним і приємно, що з кожним роком бажаючих отримати головний приз стає дедалі більше. Від організаторів Всеукраїнського турніру Василь Мороз вручив подяку Юрію Котенку за підтримку дитячого спорту у Світловодську. На знак гостинності капітанам команд вручили короваї, крім цього від міського голови всі гравці отримали подарунки та солодощі. Підбадьорені в такий спосіб команди розпочали змагання.

Кубок міського головиКубок міського головиОтже, за Кубок мера змагалось 8 команд з Києва, Кременчука, Черкас та Світловодська. Наше місто представляли 3 команди КДЮСШ (директор І. Мусієнко) — Світловодськ-1 (тренер І. Горобець), Світловодськ-2 та Світловодськ-3 (тренер І. Березович).

Впродовж трьох днів, з 25 по 27 листопада, команди виборювали титул чемпіона. Слід відмітити високий рівень підготовки учасників, тож боротьба точилась запекла. За результатами змагань першу сходинку та Кубок міського голови отримала команда із Кременчука, на другому місці — кияни, наша команда (Світловодськ-1) стала бронзовим призером змагань. І хоча світловодці золото не отримали — корисний досвід, без сумніву, здобули. На четвертій сходинці опинилась команда з Черкас.

Всі учасники турніру нагороджені почесними грамотами та медалямиВсі учасники турніру нагороджені почесними грамотами та медалямиВсі учасники турніру нагороджені почесними грамотами та медалями. З-поміж кращих гравців відзначились й світловодчанки — Олександра Депутат (кращий гравець) та Карина Давтян (кращий нападаючий). Дівчат відзначили ще й індивідуальними призами.

Тетяна Шаповалова,
Ігор Котляров (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top