Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

"Комунальний" візит нардепа

Роман Петров та Олександр ЄдінРоман Петров та Олександр ЄдінДля Єдіна не надто важливо, які стосунки між мером і начальниками ЖЕКів, головне аби від цього прості світловодці не страждали.
Минулого четверга народний депутат України Олександр Єдін знов побував у Світловодську. Цей його візит носив суто комунальний "присмак"… Як заявив він на коротенькому брифінгу для тутешніх ЗМІ, підбиваючи підсумки, йому наче "шосте відчуття" підказало зануритись у тему міської "комуналки", адже, як виявилось, нещодавно городяни провели Громадські слухання, на яких винесли "смертний вирок" своїм ЖЕКам, а два дні тому сесія міськради, своїм взяттям до відому, привела цей вирок у виконання.
^ Реклама ^

Олександр ЄдінОлександр ЄдінОкрім цього, зазначив нардеп, у дорогу його погукали й численні звернення городян, сповненні тривогою за нинішній стан всього житлово-комунального господарства, мовляв, дуже велика у нас прірва між якістю комунальних послуг і тарифами на них. Тому, зазначив нардеп, він і провів у першій половині дня зустріч з керівництвом СП ТОВ "Світловодськпобут", а у другій — із трудовим колективом КП "Світловодський міськводоканал"…

Треба додати, що для цього приїзду була ще одна істотна причина. Річ у тім, сказав Єдін, що нещодавно Верховна Рада у першому читанні схвалила внесення змін та доповнень до різних "комунальних" законів.
"І для мене, як для суб’єкта законодавчої ініціативи, дуже важлива думка людей, які працюють на підприємствах ЖКГ, щоб в разі необхідності, внести відповідні пропозиції до цих змін перед їхнім голосуванням у другому читанні", — зазначив законодавець…

"Комунальний" візит нардепаПовернувшись до ЖЕКівської теми, Єдін повідомив, що відразу опісля зустрічі із ЗМІ він має зустрітися з міським головою Юрієм Котенком і начальниками ЖЕКів (щоправда, не вточнив: вони всі докупи зберуться чи окремо спілкуватимуться) задля пошуку компромісу. Разом з тим він наголосив, що невдоволення начальників ЖЕКів мерськими ініціативами він розглядатиме виключно у площині захисту інтересів простих світловодців, до який, звісно, належать і рядові комунальники. А щоби цей захист був ще більш дієвим, нардеп повідомив, що з грудня у Світловодську запрацює його Громадська приймальня. І все для того аби налагодити сталий контакт громадян із місцевою владою. Бо вона, за його словами, вряди-годи не завжди чує її голос.

"Комунальний" візит нардепаТільки-но Єдін вийшов надвір, як його оточила купка немолодих людей, які нарікали на відсутність освітлення на вулицях Павлова та Паркової (парадокс — саме на Парковій розташована контора, що відає міським струмом, прим. авт.). Вислухавши неборак, обранець запевнив, що наступного тижня (тобто, вже цього) дане питання буде вирішено.

Віталій АСАУЛЕНКО,
Ігор Котляров (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top