Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Реконструкція сходів триває

Реконструкція сходів триваєНа виконання передвиборчих зобов'язань міського голови та в межах реалізації програми розвитку "Центральний регіон-2015", в нашому місті триває реконструкція сходів від вулиці Павлова до Української. Для жителів нижньої частини міста — це справжня подія, адже довгий час сходи знаходились в аварійному стані, тож пересуватись ними було просто небезпечно.
Роботи з реконструкції сходів знаходяться на особистому контролі у міського голови, Юрія Котенка. У п'ятницю, 30 вересня, мер міста черговий раз відвідав об'єкт будівництва. Цього разу — у супроводі місцевих ЗМІ та разом із начальником головного управління економіки Кіровоградської облдержадміністрації Ніною Рахубою (на фото).
^ Реклама ^

Як переконались посадовці — роботи ведуться якісно і згідно з планом. До речі, як пообіцяв керівник підприємства, що виконує ремонтні роботи — директор заводу "ЗБВ" ТДВ "ОДЕБП" Михайло Литвиненко, буквально до кінця тижня, за сприятливих погодних умов, тут мають бути відремонтовані і поручні, і сходинки, а також зроблено доріжку до вулиці Українська.

Отже, реконструкція сходів триває, але вже сьогодні жителі Табурища дякують Юрію Котенку за увагу до їх проблем та виконання передвиборчих обіцянок.

Олена ЄРУНОВА

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top