П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Авто

І знову про дороги…

І знову про дороги…Народний депутат України Олександр Єдін, виконуючи свої обіцянки перед світловодцями щодо сприяння вирішення такого важливого питання, як ремонт доріг, під час свого останнього візиту до Світловодська, 17 червня, зустрівся з директором Кременчуцької ГЕС Станіславом Кудлаєм. Темою цієї ділової зустрічі стало вирішення питання щодо ремонту Інспекторської дороги — Набережної нашого міста.
Нагадаю, що перемовини із "Укргідроенерго" щодо ремонту Набережної, розпочалися ще наприкінці зими. Тоді були написані відповідні листи світловодського міського голови Юрія Котенка на адресу депутата Верховної Ради України Олександра Єдіна, а далі — народного депутата на адресу Міністра палива та енергетики України з проханням сприяти невідкладному вирішенню питання капітального ремонту дороги. Пройшли навіть перемовини Юрія Котенка із керівником "Укргідроенерго" Семеном Поташніком, причому, успішно. Однак, у зв'язку із змінами в керівництві "Укргідроенерго", питання ремонту дороги так і не було втілене в життя. От і довелось Олександру Єдіну особисто нагадати енергетикам про надані обіцянки.
^ Реклама ^

"Сьогодні питання номер один для Світловодська — це дороги, — зазначив Олександр Єдін, звертаючись до директора Кременчуцької ГЕС, — і один із внесків, яке може зробити ваше підприємство для вирішення цього проблемного питання — це відремонтувати вашу ж, Інспекторську дорогу, яка буде слугувати світловодцям."

У відповідь Станіслав Кудлай зазначив:
"Ремонт цієї дороги був передбачений у другому етапі реконструкції, а це — 2017 рік. Але враховуючи ваше звернення, як народного депутата України, ми спробуємо винайти резерви для того, щоб включити ці витрати у фінансовий план наступного року, який наразі формується".


Таким чином, в результаті проведених перемовин, було досягнуто домовленості щодо ремонту 4,6км. Інспекторської дороги, яка проходить вздовж узбережжя Кременчуцького водосховища та являє собою візитну картку Світловодська, а в майбутньому, сподіваємось, знову стане його прикрасою. Олександр Єдін пообіцяв особисто контролювати процес та сприяти його вирішенню, в т.ч. звертаючись до Міністерства палива та енергетики України.

Олена ЄРУНОВА,
Тарас Філіпчук (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top