Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

За 20 днів червня одна людина загинула від вогню та дві — на воді

За 20 днів червня одна людина загинула від вогню та дві — на воді4 червня сталася пожежа у домоволодінні по вул. Ілліча. Там господарі не дотримувалися правил пожежної безпеки при спалюванні сміття, ось сарай і загорівся.
6 та 7 червня сталося дві пожежі на Власівці. У першому випадку горіла покрівля на дачному будиночку, а в іншому А підлога. Причини та збитки в обох випадках встановлюються.
^ Реклама ^

17 червня 59-річний мешканець Нагірного пішов на рибалку в районі Цибульської затоки Кременчуцького водосховища і не повернувся. Забила на сполох його дружина. Пошуки цього дня тривали, але результатів не дали. Ранком наступного дня вона, разом з другом утопленого, виявила труп свого чоловіка, про що і повідомила правоохоронцям близько 9-ої години. Тіло знаходилося в 200 метрах від берега. Як зауважили рятувальники, затока там досить мілка, тож причина трагічної смерті чоловіка встановлюється.

19 червня о 12:55 рятувальникам стало відомо, що в районі яхт-клубу у забороненій для купання зоні виявлено труп людини. За допомогою аварійно-рятувального катера тіло 45-річного світловодця вилучено на берег. Причина смерті чоловіка з’ясовується.

Цього ж дня ближче до 20-ої години рятувальники мчали на вул. Бєлінського, адже надійшло повідомлення, що там один з будинків горить. Пожежу, зрештою, загасили, але 41-річний власник будинку отримав 95% опіків шкіри і був негайно доставлений в реанімаційне відділення, де й помер. Причина загоряння встановлена: на жаль, деякі чоловіки необережно поводяться з вогнем під час паління і для цього погана звичка закінчилося фатально.

За інформацією служби порятунку підготувала Тетяна ЗИМА.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top