П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Триває підготовка до 12-ї сесії міської ради

Триває підготовка до 12-ї сесії міської радиПочинаючи з 12 травня у депутатських комісіях відбувається напружена робота в рамках підготовки до пленарного засідання 12-ї сесії Світловодської міської ради 6-го скликання.
Станом на 19 травня проекти рішень, які буде винесено на сесію міськради, вже розглянули шість із семи постійних депутатських комісій (остання комісія збереться 20 травня).
^ Реклама ^

Отже, першим питанням депутатам пропонується заслухати звіт про виконання міського бюджету за І-й квартал 2011 року. Зокрема, доповідач із питання начальник фінансового управління Наталя Яременко доводить до відома депутатів, що загальна сума доходів, які надійшли до міста за 3 місяці поточного року становить майже 35 850 тис.грн. (102,8 % до плану). Податкові надходження до бюджету за цей період склали 7 158 тис.грн., неподаткові — 214 тис.грн. Заборгованість по виплаті заробітної плати працівникам бюджетних установ станом на 1 квітня 2011 року відсутня. Більш детально зі звітом ви зможете ознайомитися в одному з наступних номерів "Вечірки" після (за умови) прийняття його безпосередньо на пленарному засіданні сесії.

Крім того, депутатам пропонується черговий раз провести уточнення бюджету. Мова йде про виділення 90 тис.грн. для ремонту ліфтів та 10 тис.грн. на стипендію Світловодської міської ради для обдарованих дітей.

Далі депутати вивчали проекти стосовно порядку передачі в оренду майна комунальної власності, зміни орендної плати за землю та корегування переліку об'єктів, які підлягають приватизації.

Також розглянули питання врегулювання архітектурно-земельних відносин, організаційні питання. Отже, робота в комісіях ще триває, а остаточні рішення по кожному з питань буде прийнято безпосередньо під час пленарного засідання міської ради, яке відбудеться 24 травня в сесійній залі адмінбудівлі.

"СВ",
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top