П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Авто

З 1 квітня вартість проїзду зросте

З 1 квітня вартість проїзду зростеТаке рішення було прийнято на останньому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 30 березня.
Доповідач з питання Віталій Письменний, спеціаліст управління економіки, ресурсів та розвитку міста, назвав причини цього: вони традиційні — здорожчало все. До того ж, коли мінявся тариф (наприкінці грудня), усі знали: те підвищення було не останнім. Колегіально було вирішено змінювати вартість проїзду поетапно. Отож, з 1 квітня проїзд містом коштує 2 грн., на Власівку — 3 грн., на дачні сезонні маршрути №4, 15, 16, 17 — 2 грн. 25 коп., решту сезонних — 2.50.
^ Реклама ^

Громадськість, за словами доповідача, погодила і підтримала ці цифри.

Члени виконкому, користуючись присутністю перевізників на засіданні, попросили, аби вони контролювали ситуацію з таких питань: пільговий автобус повинен мати вивіску "Пільговий"; водії не повинні палити у салоні.

Нагадаємо, що раніше до водіїв ще були претензії ще й щодо культури обслуговування пасажирів. Їм навіть погрожували, що через їхню не ввічливість тариф залишиться старим протягом невизначеного терміну. Зараз же цей момент не звучав взагалі. Превентивні заходи дали результат?

Тетяна ЗИМА.

Про погодження вартості проїзду на міських маршрутах
Розглянувши листи керівників автотранспортних підприємств та надані розрахунки тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, пропозиції громадськості міста, керуючись Законом України "Про автомобільний транспорт", постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997р. №176 "Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 17.11.2009р. №1175 "Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту", ст.ст.28,30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Погодити вартість проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі для:
– ВАТ "Світловодське АТП-13507": №23 "Автостанція – Орбіта", №12 "Вул. Чайковського – завод "Буддеталь", №24 "КСРП ім. Петровського – завод "Скло"", №5 "Автостанція – вул. Фрунзе" у розмірі 2-00 грн.;
– ТОВ "Світ – Автолегіон": №2 "АТП-13507 – вул. Чайковського", №2а "вул. Свердлова – вул. Чайковського", №11 "вул. Комарова – вул. Чайковського" та №14а "Завод "Скло" – вул. Миру" у розмірі 2-00 грн.;
– ПП "Фаетон плюс": №9 "Автостанція – Цвинтар" у розмірі 2-00 грн.
– ФОП Кобець О.В.: №7 "Бульвар К.Маркса - Власівка" у розмірі 3-00 грн.

2. Внести зміни до договорів про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі на міських автобусних маршрутах №23 "Автостанція – Орбіта", №12 "Вул. Чайковського – завод "Буддеталь", №24 "КСРП ім. Петровського завод "Скло", №5 "Автостанція – вул. Фрунзе", № 2 "АТП-13507 – вул. Чайковського", №2а "вул. Свердлова – вул. Чайковського", №11 "вул. Комарова – вул. Чайковського" та №14а "Завод "Скло" – вул. Миру", №9 "Автостанція – Цвинтар":
– пункт 3.1.4 викласти у такій редакції: "Здійснювати перевезення пасажирів в режимі маршрутного таксі з видачею проїзних квитків пасажирам за тарифом не більше 2-00 грн.";
– пункт 3.1.6.1 викласти у такій редакції: "Школярі 1-4 класів по дорозі до школи та додому оплачують вартість проїзду у розмірі 1-00 грн., без обмеження кількості."

3. Внести зміни в договір про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі на міському автобусному маршруті №7 "Бульвар К.Маркса – Власівка":
– пункт 3.1.4 викласти у такій редакції: "Здійснювати перевезення пасажирів в режимі маршрутного таксі з видачею проїзних квитків пасажирам за тарифом не більше 3-00 грн., в межах м.Світловодськ та смт.Власівка не більше 2-00 грн.";
– пункт 3.1.6.1 викласти у такій редакції: "Школярі 1-4 класів по дорозі до школи та додому оплачують вартість проїзду у розмірі 1-50 грн., в межах м.Світловодськ та смт.Власівка у розмірі 1-00 грн., без обмеження кількості."

4. Рішення набуває чинності з моменту опублікування.

5. Рішення виконкому від 01.12.2010р. №1485 "Про погодження вартості проїзду на міських маршрутах", від 22.12.2010р №1589 "Про погодження вартості проїзду на міських маршрутах" вважати такими, що втратили чинність з моменту введення у дію нової вартості проїзду на міських маршрутах.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В. Явтенко.

Міський голова Ю.Котенко.

Про погодження вартості проїзду на міських сезонних автобусних маршрутах
На підставі ст. 28 ч.1 п.2 та ст. 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про автомобільний транспорт", постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 року № 176 "Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", наказу Міністерства транспорту та зв'язку України від17.11.2009р. №1175 "Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту", розглянувши листи керівників автотранспортних підприємств та надані розрахунки вартості перевезень пасажирів громадським автобусним транспортом, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Встановити вартість проїзду для:
– ВАТ "Світловодське АТП-13507" на сезонних маршрутах: №15 "Автостанція – Світанок 2" у розмірі 2,50 грн., №4 "Райлікарня – Сади 6" у розмірі 2,25 грн.;
– ТОВ "Світ – Автолегіон" на сезонному маршруті: № 16 "Автостанція – С/Т Росинка" у розмірі 2,50 грн.;
– ПП "Фаетон" на сезонному маршруті: №17 "Автостанція – с/т Автомобіліст" у розмірі 2,50 грн.;

2. для міських маршрутів № 15 "Автостанція – Світанок 2", №16 "Автостанція – С/Т Росинка", №17 "Автостанція – с/т Автомобіліст":
– пункт 3.1.4 викласти у наступній редакції: "Здійснювати перевезення пасажирів в режимі маршрутного таксі з видачею проїзних квитків пасажирам за тарифом не більше 2,50 грн."

3. Внести слідуючи зміни до договорів "Про надання послуг пасажирським автомобільним транспортом" для міського маршруту №4 "Райлікарня – Сади 6":
– пункт 3.1.4 викласти у такій редакції: "Здійснювати перевезення пасажирів в режимі маршрутного таксі з видачею проїзних квитків пасажирам за тарифом не більше 2,25 грн."

4. Рішення набуває чинності з моменту опублікування.

5. Рішення виконкому від 17.04.2008р №468 "Про погодження та внесення змін до договорів "Про організацію пасажирських перевезень на міських сезонних маршрутах" вважати такими, що втратили чинність з моменту введення у дію нової вартості проїзду на міських сезонних автобусних маршрутах.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В. Явтенко.

Міський голова Ю.Котенко.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top