Субота, 20 квітня 2024
Культура

Бібліотечний фонд поповнився 200 книжками

Бібліотечний фонд поповнився 200 книжкамиТрадиційним джерелом поповнення фонду Світловодської центральної міської бібліотеки є книги, подаровані авторами, представниками різних установ та спонсорами.
Ця робота активізувалася із запровадженням наприкінці минулого року обласної доброчинної акції "Подаруй бібліотеці книгу". Акція стартувала за ініціативи голови Обласної державної адміністрації Сергія Ларіна.


Губернатор Кіровоградщини звернувся до представників міської влади, депутатського корпусу та громадських організацій з пропозицією зробити посильний внесок у примноження загальнодоступних книжкових скарбниць, поповнивши фонди бібліотек області новими українськими книгами.

Нещодавно в приміщенні Центральної міської бібліотеки відбувся урочистий підсумковий захід, під час якого подаровані книги були презентовані читачам бібліотеки.

За результатами акції фонд Центральної міської бібліотеки поповнився більш як на 200 примірників. Кращі з них були представлені на виставці "Книга в нашому житті". Відвідувачі бібліотеки змогли ознайомитися із цікавими тематичними виданнями, літературою з історії України, яка користується великим попитом серед читачів, а також довідковою та художньою літературою різних українських видавництв.

Найдопитливіші читачі бібліотеки — саме діти, їм були запропоновані кращі взірці світової та української дитячої літератури. До уваги присутніх був запропонований і бібліографічний огляд подарованих видань.

Працівники бібліотеки сподіваються, що традицію дарувати книги буде і надалі продовжено, а книги, подаровані бібліотеці під час акції, проголошеної губернатором Кіровоградщини, знайдуть свого вдячного читача.

Тетяна Головачова,
провідний бібліограф Світловодської ЦМБ.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top