П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта

Тетяна Ковальська – у числі кращих вчителів області

Тетяна Григорівна Ковальська, вчителька четвертого класу ЗОШ №2Тетяна Григорівна Ковальська, вчителька четвертого класу ЗОШ №2Як відомо, конкурс "Вчитель року" – традиційний. Працівники педагогічної ниви змагаються у майстерності з колегами спочатку міського рівня, а кращі з них – обласного.
Протягом багатьох років подібним заходам всіляко сприяє управління освіти та його керівник Геннадій Френкель, адже у такий спосіб освітяни мають змогу показати свій викладацький хист, неординарність, творчий підхід, працелюбність тощо.
^ Реклама ^

Тетяна Григорівна Ковальська, вчителька четвертого класу ЗОШ №2, представляла номінацію "Початкові класи" на міському конкурсі "Вчитель року 2010-2011", де стала переможницею. Відтоді на неї чекав обласний рівень, але там були свої умови. Претендентів на участь було 22, а найкращих мало залишитися 5, тож після проведення заочного конкурсу, вчитель зі Світловодська потрапила у п'ятірку.

9 та 10 лютого у Кіровограді тривав обласний конкурс.
"У перший день треба було провести майстер-клас: презентувати свій досвід, а також виконати 30 тестових завдань та написати конспект уроку за обмежений час (мені випало надати конспект уроку читання у 4 класі).

Другого дня довелося показувати урок з предмету, який визначили шляхом жеребкування, тобто до нього неможливо було підготуватися заздалегідь. Тут я проводила урок математики у третьому класі".

Т. Ковальська має 25-річний досвід роботи у школі, неодноразово брала участь у міських конкурсах "Вчитель року", а ось на обласний потрапила вперше, де і здобула почесне третє місце.

Тетяна ЗИМА,
Богдан ДРОЗДОВ (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top